Οδυσσέας αλλιώς…στο Θέατρο Σοφούλη

Το εφηβικό τμήμα των εργαστηρίων του Θεάτρου Σοφούλη θα παρουσιάσει την παράσταση “Οδυσσέας αλλιώς…” την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 και ώρα 18.00.

Το πεπρωμένο του ήρωά μας, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον Οδυσσεβάχ της Ξένιας Καλογεροπούλου, είναι να περάσει τόσες και παραπάνω περιπέτειες, από όσες πέρασαν ο Οδυσσέας και Σεβάχ ο θαλασσινός μαζί.

Το εφηβικό τμήμα του θεάτρου Σοφούλη, επιχειρεί να συστήσει αυτό τον ήρωα με έναν πρωτότυπο, φρέσκο και διαφορετικό τρόπο. Με μια σύγχρονη, νέα ματιά χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του σωματικού θεάτρου, του street art , εμπλουτισμένο με ζογκλερικά και προσεγγίσεις ικανοτήτων που ασχολούνται με το τσίρκο, έπειτα και των σχετικών σεμιναρίων που προστέθηκαν έξτρα σε συνεργασία με την ομάδα Μονόκυκλο….

Μια παράσταση, στημένη με όρεξη και μεράκι γεμάτη δράση, περιπέτεια, γέλιο χορό και τραγούδι με συνοδεία ζωντανής μουσικής!

Συντελεστές:

Διασκευή -σκηνοθεσία: Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Χορογραφία: Νίκη Τριανταφυλλίδου
Μουσική διδασκαλία: Μαρία Γάσπαρη
Τεχνικές τσίρκου: Μονόκυκλο
Γραφιστικά: Αναστασια Τογκούρη

Παίζουν: Μαριλίζα Αλεξανδρή, Λένια Αρωνιάδη, Βαλέρια Λασκαρίδου, Κατερίνα Μαντούση, Μελίνα Παρίση, Θάλεια Ταπτοπούλου, Μαριτίνα Τσομπανούδη, Νίκος Τριανταφυλλίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Χριστίνα Χασιώτη, Μιχάλης Χαριζάνης Τσαμπίκος.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη,
τ.κ. 55 131, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 423 925

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 423 925

Διεύθυνση: 

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη,
τ.κ. 55 131

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

15/06/2022 - 18:00