Open Farm Days με βιωματικές και διαδικτυακές εκδηλώσεις

Μετά την πρώτη περσινή επιτυχημένη διοργάνωση, φέτος -28 και 29 Μαΐου- τα αγροκτήματα τoυ δικτύου open farm ανοίγουν ξανά τις πύλες τους και προσκαλούν επισκέπτες να μάθουν τοπικές ιστορίες, να ξεναγηθούν στα αγροκτήματα, να λάβουν μέρος σε εργαστήρια και να δοκιμάσουν προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται τοπικά.

To Open Farm Days είναι ένας ετήσιος θεσμός που αφορά ανοιχτά επισκέψιμα αγροκτήματα & μονάδες παραγωγής τροφίμων του δικτύου open farm σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. Δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να κατανοήσουν από πού προέρχεται η τροφή τους, ενώ παρουσιάζει τον αγροτουρισμό της Ελλάδας με διασκεδαστικό και ελκυστικό τρόπο σε συμμετέχοντες όλων των ηλικιών.

Αναζητούνται τρόποι για να συνδέσουμε τον αστικό πληθυσμό με τους αγρότες στην περιφέρεια. Η σελίδα εκδηλώσεων ενημερώνεται τακτικά για να παρουσιάζει διαφορετικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να φέρουν τους ανθρώπους στα ανοιχτά αγροκτήματα – ακόμη και με ψηφιακά εργαλεία.

Τα Open Farm Days – Μάιος 2022 θα περιλαμβάνουν τόσο βιωματικές εκδηλώσεις εντός του αγροκτήματος όσο και διαδικτυακές εκδηλώσεις, για να διατηρήσουν το κοινό αφοσιωμένο και συνδεδεμένο με τους αγρότες όλο το χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://openfarmdays.gr/?cmid=3a5988c7-21ab-41be-b20b-d967d785b9a9

Eπιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Open Farm Days με βιωματικές και διαδικτυακές εκδηλώσεις

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/05/2022 - 11:00