Μουσικά κι ανάποδα: Μια μουσικο-θεατρική, διαδραστική παράσταση στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Η καλλιτεχνική ομάδα Κοπέρνικος, έχοντας ξεχωρίσει στο χώρο του θεάτρου για παιδιά, με τις ευφάνταστες παραστάσεις της και τα εμπνευσμένα κείμενά της, ολοκληρώνει φέτος δεκαπέντε χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και το γιορτάζει, δημιουργώντας μια εορταστική παράσταση γεμάτη χιούμορ, μουσική, τραγούδι και πολλές – πολλές ανατροπές στο Θέατρο Τζένη Καρέζη!

Πρόκειται για τη μουσικο-θεατρική, διαδραστική παράσταση «Μουσικά κι ανάποδα», που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Τζένη Καρέζη για 2 μόνο παραστάσεις, τις Κυριακές  8 και 15 Μαΐου 2022, στις 12:00.

Η ιστορία:

«Μια ατυχία της τελευταίας στιγμής και η νέα παράσταση του διάσημου σκηνοθέτη Γιάννη Δρακόπουλου, μένει χωρίς πρωταγωνίστρια! Σίγουρη για το πηγαίο ταλέντο της, η ενθουσιώδης Ορτανσία, θα τα βάλει με Πειρατές, θα ελιχθεί σαν τον Μπομπ τον Χαμαιλέοντα και θα περάσει από 40 κύματα -σαν την Φάλαινα Φαρφάλα- αναζητώντας επίμονα έναν ρόλο, σε αυτόν τον αλλόκοτο θίασο. Σε ποια θέση θα βρεθεί τελικά;».

Πρόκειται για μία παράσταση με θεατρικά και μουσικά μέρη, με τους θεατές να καλούνται να πάρουν μέρος και να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα δυο ιστορίες που εκτυλίσσονται μπροστά τους – μια μουσική και μια θεατρική – που άλλοτε συναντιούνται, με τρόπο θεαματικό και άλλοτε διαχωρίζονται. Από την παράσταση δεν λείπει, φυσικά, το χιούμορ, η δράση αλλά και η διάδραση, στοιχεία που πάντα χαρακτηρίζουν τις δουλειές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.

Την ιδέα, τα κείμενα και τις μουσικές υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, γνωστοί για τις επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις τους: «Απαγορεύεται η Μουσική», «Δυο Ξεροκέφαλες κουτάλες», «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου», «Σβήσε το φως» κ.α.. Η πολυδύναμη ομάδα που εμφανίζεται επί σκηνής αποτελείται από μουσικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς, ανάμεσά τους ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Δρακόπουλος (Τα Καλύτερά μας Χρόνια), η ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη και ο υπέροχος Απόστολος Ψυχράμης, που θα ερμηνεύσουν μοναδικά, τραγούδια της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, τόσο από τον -κλασικό πλέον- παιδικό δίσκο «Ο Κόσμος Ανάποδα» όσο και από τους: «Απαγορεύεται η μουσική», «Μίλα και Σουτ» και το ολοκαίνουργιο «Σβήσε το φως».

Η παράσταση ξεκινά στις 8 Μαΐου στο Θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ και υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Συντελεστές: 

Τραγουδούν: Απόστολος Ψυχράμης, Νεφέλη Φασούλη
Ηθοποιοί: Γιάννης Δρακόπουλος, Έμη Σίνη
Μουσικοί: Άγγελος Αγγέλου: πιάνο, Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα, κρουστά, Διονύσης Βερβιτσιώτης: Βιολί, Μαρίνος Γαλατσινός: Κλαρινέτο, φλάουτο, Δημήτρης Τσεκούρας: Κοντραμπάσο
Μουσική – Ενορχήστρωση: Άγγελος Αγγέλου
Κείμενο – Στίχοι: Έμη Σίνη
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Ξυδάκη, ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ

 

info box

Για ηλικίες από: 

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

τηλ: 210-36 36 144 | theatrotzenikarezi.gr

Διεύθυνση: 

Θέατρο Τζένη Καρέζη,

Ακαδημίας 3, Αθήνα

Πόλη: 

Κόστος: 

14 ευρώ & 12 ευρώ Ομαδικά Εισιτήρια: 11 ευρώ (για ομάδες άνω των 15 ατόμων).

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/05/2022 - 12:00
15/05/2022 - 12:00