Έρχεται "Ο Ψαροτρομάρας" στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης "Μελίνα Μερκούρη"

Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται Από το Κου-κλο Θέατρο Κρήτης, ο Ψαροτρομάρας στο Κερατσίνι για δύο παραστάσεις το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, κατά τις ώρες 17:00 και 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη".

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα έργο γραμμένο από την Φρόσω Χατόγλου την δεκαετία του '80. Πρόκειται για ένα παιδικό έργο διαχρονικό. βγαλμένο από την ζωή όπου με έντεχνο και χιουμοριστικό τρόπο περνάει τα μηνύματα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας! Τα ίδια τα παιδιά κατά την διάρκεια της παράστασης "νιώθουν" την αδικία! Έτσι, τα βοηθούν να επαναστατήσουν τα ψαράκια ενάντια στον Ψαροτρομάρα και τα σχέδια του να φτιάξει ένα μεγάλο παλάτι γκρεμίζοντας τα σπίτια τους στον βυθό της Ψαροχώρας.

Το λυθρίνι, το μπαρμπούνι και η γόπα μαθαίνουν τα σχέδια του Ψαροτρομάρα. Μόνα τους ψάχνουν να βρουν μία λύση αλλά ο φόβος ότι θα τους κάνει μια χαψιά τα απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Ώσπου στο δρόμο τους θα βρεθεί η γοργόνα. Θα τους βοηθήσει και θα τους παροτρύνει να ψαρέψουν τον Ψαροτρομάρα! Όλα τα ψαράκια στο βυθό θα κάνουν μία μεγάλη διαδήλωση στο βυθό βροντοφωνάζοντας με όλα τα παιδιά "Κάτω Ο Ψαροτρομάρας"!

Εκεί θα τα κρυφακούσει όλα η σουπιά και θα τα μαρτυρήσει στον Ψαροτρομάρα όπου εκείνος θα φυλακίσει τη Γοργόνα που βοήθησε να χαλάσουν τα σχέδιά του. Ακόμα και ο δικαστής παροτρύνει τα ψαράκια να μην κάνουν τίποτα και να μείνουν στα σπίτια τους. Ούτως ή αλλιώς ο Ψαροτρομάρας υποσχέθηκε ότι θα δώσει στα ψαράκια δουλειά! Μα οι μικροί μας φίλοι του βυθού, έχουν σπάσει πλέον τον φόβο τους, θα ψαρέψουν μαζί με την βοήθεια των παιδιών τον Ψαροτρομάρα και τη Σουπιά και θα ελευθερώσουν την Γοργόνα..!

Κατάλληλο έως και έκτη δημοτικού.

Γενική Είσοδος: 7€.

Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης "Μελίνα Μερκούρη"
Εμμανουήλ Μπενάκη 70
Αθήνα
τηλ. 210 - 43 29 400

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210 - 43 29 400

Διεύθυνση: 

Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης "Μελίνα Μερκούρη"
Εμμανουήλ Μπενάκη 70

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική Είσοδος: 7€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/03/2022 - 17:00