Επιστρέφει ο χριστουγεννιάτικος Αστερόκοσμος με εορταστική διάθεση

Τη δική του εορταστική πινελιά θα βάλει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο «Αστερόκοσμος», ο οποίος επιστρέφει από τις 12 Δεκεμβρίου του 2021 έως τις 9 Ιανουαρίου του 2022 στη ΔΕΘ, υπό την οργανωτική ευθύνη του Μagic Park.

Με 16 παιχνίδια Λούνα Παρκ (Music Express, Tagada, Shock Wave, Crazy Dance, Chaos, Καρουζέλ, Χριστουγεννιάτικα Τρενάκια, κλπ) -εκ των οποίων τρία έρχονται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ιταλία- με ένα τεράστιο παγοδρόμιο 500 τ.μ., με το Σπίτι του Άι Βασίλη και καθημερινές παραστάσεις Καραγκιόζη, show σαπουνόφουσκας και τα πιο ξεχωριστά δρώμενα με τα θεότρελα Ξωτικά, o «Αστερόκοσμος» είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες του.

Προσαρμοσμένο στις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες το χριστουγεννιάτικο πάρκο έχει αναπτυχθεί φέτος μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Θα λειτουργεί δε βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που προβλέπουν είσοδο μόνο σε ενήλικες εμβολιασμένους και νοσήσαντες με την επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού, αλλά και σε παιδιά ηλικίας 4-17 ετών με Self Test 24 ωρών (δηλωμένο στη σχετική πλατφόρμα).

Συνεχίζουμε τη ζωή μας και στο πλαίσιο αυτό αποφασίσαμε να διοργανώσουμε φέτος τον Αστερόκοσμο, συμβάλλοντας στο εορταστικό κλίμα της Θεσσαλονίκης, σημείωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει των εγκαινίων του χριστουγεννιάτικου πάρκου ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, τόνισε πως έχουμε ανάγκη από τέτοια γεγονότα και πρέπει να ξαναγυρίσουμε και να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας. Υπενθύμισε μάλιστα πως ο «Αστερόκοσμος» κλείνει 10 χρόνια ζωής και αποτελεί γεγονός-θεσμό για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

«Αστερόκοσμος» σημαίνει ψυχαγωγία, που χρειαζόμαστε τόσο αυτή την περίοδο, Χριστούγεννα, φώτα, μουσική, εκδηλώσεις, ξενοιασιά, σημείωσε με τη σειρά του ο εκπρόσωπος του Magic Park και του χριστουγεννιάτικου πάρκου, κ. Σάκης Πετρόπουλος, καλώντας τον κόσμο να το αγκαλιάσει και φέτος.

Τα εγκαίνια του Αστερόκοσμου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021, στις 12:00. Το πάρκο θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 17:00-23:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα, αλλά και από τις 24 Δεκεμβρίου από τις 11:00-23:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ και περιλαμβάνει απεριόριστες βόλτες στο παγοδρόμιο και στα παιχνίδια, ενώ το πάρκινγκ είναι δωρεάν στους χώρους της ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της ΔΕΘ στις 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης θα προβληθεί συναυλία για όλη την οικογένεια με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα διάρκειας 90 λεπτών θα παρουσιάσει ο Λευτέρης Κογκαλίδης.

ΔΕΘ Helexpo
Εγνατίας 154,
τ.κ. 54 636,
Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 291 233

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 291 233

Διεύθυνση: 

ΔΕΘ Helexpo
Εγνατίας 154,
τ.κ. 54 636

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/12/2021 - 12:00