Συνεχίζεται "Ο Παπουτσωμένος γάτος" στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Οι θεατρικές παραγωγές Τεχνόκοσμος θα ανεβάζουν όλο τον Νοέμβριο την παιδική θεατρική παράσταση "Ο Παπουτσωμένος γάτος" στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο παπουτσωμένος γάτος είναι λαϊκό παραμύθι από τη συλλογή παραμυθιών του Σαρλ Περώ το 1967. Οι ρίζες του, ωστόσο, είναι παλιότερες και πιθανότατα να προέρχεται από την Ιταλία. Μετά τον θάνατο ενός μυλωνά, ο πρώτος γιος κληρονομεί τον μύλο, ο δεύτερος τον γάιδαρο και ο τρίτος τον φαινομενικά άχρηστο γάτο που ζει στις αποθήκες του μύλου. Ο γάτος όμως, που είναι πονηρός και καπάτσος, καταφέρνει με ένα ζευγάρι μπότες και μια αρχοντική στολή να εξασφαλίσει στο αφεντικό του χρυσάφι, μεγάλη ιδιοκτησία γης, ένα παλάτι και στο τέλος την ίδια την βασιλοπούλα για σύζυγο!

Το μήνυμα του παραμυθιού:

Ένας άνθρωπος, που μπορεί να τον υποτιμούν, θα καταφέρει πολλά στην ζωή του, αν αξιοποιήσει την εξυπνάδα του και θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις κακοτοπιές.

Συντελεστές:
Κείμενο- Σκηνοθεσία: Αναστασία Αναστασούδη
Μουσική παράστασης: Κώστας Γεκουσίδης
Οργάνωση: Δημήτρης Παρασκευόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ευπραξία Αναστασιάδου, Αθανασία Αποστολίδου, Γεωργία Γκαβανούδη, Στέφανος Τσάκατος, Μαρία Χατζηδημητρίου.

Ημερομηνίες παράστασης: Κάθε Σάββατο στις 11:30.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.2310 706 668
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.
Πληροφορίες: 6973 95 85 47, 6948 77 14 26.

Διεύθυνση: 

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ευόσμου
Μεγάλου Αλεξάνδρου 57
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική είσοδος: 8€.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/11/2021 - 11:30
27/11/2021 - 11:30