Έρχεται η μουσικοκουκλοθεατρική παράσταση “Momentos” από το Κουκλοθέατρο «Εργαστήρι Μαιρηβή»

Με τη μουσικοκουκλοθεατρική παράσταση “Momentos” συνεχίζεται η χρονιά στο Κουκλοθέατρο «Εργαστήρι Μαιρηβή», Σαχτούρη 4 στου Ψυρρή. Μια ξεχωριστή δουλειά από την ομάδα Baruti που έρχεται να κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους τρεις Κυριακές του Νοεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 14,21 & 28/11/2021.

Στιγμές χαράς, γέλιου, συγκίνησης:
Οι μαριονέτες παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα μουσικά είδη που «πλημμυρίζουν» μια σειρά μικρών κωμικών σκετς στα οποία κυριαρχεί η διάδραση ανάμεσα στους ηθοποιούς με τα παιδιά και τις κούκλες με τα παιδιά.

Η ακρίβεια και η φυσικότητα της κίνησης των μικρών πρωταγωνιστών δημιουργούν μια συνεχή έκρηξη χαράς και γέλιου, φέρνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά σε επαφή με μια ενδιαφέρουσα πτυχή τoυ κουκλοθέατρου. Η παράσταση κλείνει σε ατμόσφαιρα συγκίνησης εκπέμποντας μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Περίληψη:

Η παράσταση ξεκινάει με τους δύο ηθοποιούς σε κωμική δράση επί σκηνής να ετοιμάζουν τον χώρο όπου θα γίνει η μεγάλη συναυλία. Ο βιρτουόζος μαέστρος Γκουστάβο στο πιάνο, η χορεύτρια της σάμπα Miss Maruka και ο Mr Dupi σταρ του ροκ εν ρολ που ψάχνει την αγαπημένη του μέσα στο κοινό. Στιγμές αγάπης κλείνουν αυτήν την ασυνήθιστη συναυλία.

Λίγα λόγια για την ομάδα Baruti:

Η ομάδα Baruti ερευνά από το 1987 διαφορετικές μορφές έκφρασης, με σκοπό να βρίσκει πάντα έναν απλό τρόπο να εκπλήξει τον θεατή, να τον ψυχαγωγήσει και να περάσει τα μηνύματα με τρόπο λεπτό και διακριτικό. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Αυτή η συνεχής επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς έχει δώσει στην ομάδα μια ανοιχτή οπτική, που προσφέρει το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία της κάθε παράστασης.

Πληροφορίες:
Διάρκεια: 55 λεπτά.
Πότε: Τις Κυριακές 14, 21 & 28/11, στις 12 το μεσημέρι.
Πού: «Εργαστήρι Μαιρηβή», Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή.

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (ενήλικες & παιδιά) και 6 ευρώ (μέλη UNIMA).
Ειδικές τιμές για σχολεία και ομάδες.

Στο Κουκλοθέατρο τηρούνται πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τους αρμόδιους φορείς και αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τα νέα δεδομένα που θέτει η πανδημία.

«Εργαστήρι Μαιρηβή»
Κουκλοθέατρο
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
Για κρατήσεις στο τηλ. 210-52 22 181 και στο κιν. 6942 420 062
info@mairivi.gr
www.mairivi.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Για κρατήσεις στο τηλ. 210-52 22 181 και στο κιν. 6942 420 062
info@mairivi.gr
www.mairivi.gr

Διεύθυνση: 

«Εργαστήρι Μαιρηβή»
Κουκλοθέατρο
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος αναγράφεται μέσα στο κείμενο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/11/2021 - 12:00
21/11/2021 - 12:00
28/11/2021 - 12:00