Καλοστραθιά Αμέλια στο Αθήναιον

Η θεατρική ομάδα «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης – Άσυλο του Παιδιού, μετά τις επιτυχημένες sold out προηγούμενες παραστάσεις της, επιστρέφει και παρουσιάζει την ανατρεπτική κωμωδία «Καλοστραθιά Αμέλια», σε κείμενο του Γιώργου Μπουρονίκου και σκηνοθεσία Αγγελικής Σαπάτρα.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Η Καλοστραθιά, που σημαίνει καλό δρόμο – καλή στράτα, είναι μία έκφραση της Κρήτης. Πώς ανταμώνουν όμως οι δρόμοι του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας με την Amelia Earhart, την πρώτη γυναίκα πιλότο που κατάφερε μία υπεραντλατική πτήση;

Όλα μπορούν να συμβούν σε μία θεατρική παράσταση ή καλύτερα σε δύο θεατρικές παραστάσεις αρκεί ο θεατράρχης να είναι αμελής. Και όλα μπορούν να πάνε από το κακό στο χειρότερο όταν θα πρέπει την ίδια θεατρική σκηνή να την μοιραστούν μία ομάδα Κρητικών με απαρχαιωμένες, για τον ρόλο της γυναίκας, αντιλήψεις και ένας φεμινιστικός σύλλογος του Κορδελιού.

Ο μόνος συνδετικός κρίκος είναι η αγάπη τους για το θέατρο και μία πανέξυπνη ατρετσαρίστρια, που τίποτα δεν έχει ζήσει τελικά!

Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για τις ανάγκες του σχολείου του 33ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης – Άσυλο του Παιδιού. Κανένας συντελεστής – ηθοποιός – σκηνοθέτης – σκηνογράφος – ηχολήπτης δεν αμείβεται (σε χρήμα ή είδος) για τις παραστάσεις.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Σαπάτρα Αγγελική

Σκηνικά: Μαργαρίτης Σάββας

Τεχνική Υποστήριξη: Τοκμακίδης Μιχάλης

Ηχοληψία: Πράντζος Θεόδωρος

Μακιγιάζ: Σταματίου Μαρία, Μυκωνιάτη Μαρία

Οδηγός Σκηνής: Παπουλάκου Έφη, Βακατάρη Νατάσα

Επιμέλεια κειμένων: Κοριτσίδης Γιάννης

Φροντιστής: Παπαδοπούλου Ειρήνη

Video: Πολυχρονιάδης Αλέξανδρος

Φωτογραφία: Κόντου Νικολέτα

Graphic Design: Koπανίδου Αλεξάνδρα

Digital Marketing Specialist: Αρχοντουλάκη Μαρία

Παίζουν

Κοντογιώργη Μαρία, Λίντζου Αλεξάνδρα, Μαργαρίτης Σάββας, Μασούρα Όλγα-Μαρία, Μοσχανδρέου Αγγελική, Μπρόλιου Έφη, Νταμπίζας Γιώργος, Παπακοσμάς Γιάννης, Παπανδρέου Μαριάννα, Σειρηνάκης Μαργαρίτης, Σιαμέτης Νικόλαος, Σπανουγάκης Χρήστος, Συμεωνίδου Στέλλα, Φλώρου Βασιλική

Πληροφορίες:
Ημέρες παραστάσεων

Παρασκευή 6/03 ώρα 21.00.

Σάββατο 7/03 ώρα 21:00.

Κυριακή 8/03 ώρα 18.00.

Γενική είσοδος: 7€.

Πληροφορίες: Παπανδρέου Μαριάννα 6944 33 29 39.

Αθήναιον
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 35,
54 641, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 832 060

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 832 060

Διεύθυνση: 

Αθήναιον
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 35

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική είσοδος: 7€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/03/2020 - 21:00
07/03/2020 - 21:00
08/03/2020 - 21:00