Οικογένεια και Φιλία (αφήγηση, κατασκευή, ζωγραφική από 2 ετών) στο Art4fun

"Η οικογένεια και οι φίλοι είναι του κόσμου το πιο λαμπρό στολίδι.Αν μάθεις να τα αγαπάς
θα έχεις όλα αυτά που λαχταράς. Εμείς τη σκέψη μας θα μοιραστούμε και καλλιτέχνες θα γενούμε. Ζωγραφιές και κατασκευές να φτιάξουμε για να τις μοιράσουμε σε όποιον αγαπάμε.

Φιλιά και χάδια να κερδίσουμε την φιλία και την οικογένεια να τιμήσουμε. Κι αν διψάσατε λιγάκι σας περιμένει φυσικό χυμουδάκι.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, σας περιμένουμε σε ένα συναρπαστικό event από τις 19:00 έως τις 20:30 (χωρίς οικονομική επιβάρυνση μπορείτε να προσέλθετε από τις 17:30 για ελεύθερο παιχνίδι), όπου θα γιορτάσουμε το θεσμό της οικογένειας και της φιλίας με αφορμή την διεθνή ημέρα εορτασμού της οικογένειας.

Αναλυτικότερα:

Αφήγηση: Με τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun θα ακούσουμε τις πιο ωραίες ιστορίες για την οικογένεια και την φιλία και θα μάθουμε πόσο σπουδαίοι είναι αυτοί οι δύο θεσμοί.

Κατασκευή: Μαζί με τις έμπειρες παιδαγωγούς του Art4Fun, τα ψαλίδια μας, τα χαρτόνια μας, τις μπογιές μας, την φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας θα κατασκευάσουμε τις πιο όμορφες ζωγραφιές και κατασκευές για να τις δωρίσουμε όπου εμείς επιθυμούμε.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα #Lego, #Plantoys και #Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210- 68 35 494 / στο e-mail info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun
Ολύμπου 25,
15 234, Xαλάνδρι,
Αθήνα

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210- 68 35 494 / στο e-mail info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr

Διεύθυνση: 

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun
Ολύμπου 25,
15 234, Xαλάνδρι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/02/2020 - 19:00