Οι μικροί Picasso στο Μουσείο στο Art4Fun

"Οι μικροί Picasso στο Μουσείο (ζωγραφική, πηλοπλαστική, συζήτηση για τις Τέχνες με προβολή μουσείων και πινάκων από 2 ετών).Αν αγαπάτε την ζωγραφική και το πηλό
σας ετοιμάζουμε event συναρπαστικό.

Για λίγο μικροί Picasso θα γενούμε με την ζωγραφική θα ασχοληθούμε. Πίνακες μεγάλων ζωγράφων θα αντικρίσουμε με όμορφα συναισθήματα θα γεμίσουμε. Μουσεία σε όλο τον κόσμο θα θαυμάσουμε την Τέχνη γνωστών καλλιτεχνών θα μάθουμε.

Και με την τόση έμπνευση που θα αποκτήσουμε μοναδικά κομψοτεχνήματα από πηλό και πίνακες θα δημιουργήσουμε Έκθεση στο Art4fun να στήσουμε τους μεγάλους καλεσμένους να ευχαριστήσουμε

Κι εμείς να νιώσουμε υπερήφανοι και να δούμε πόσο μπορούμε να γίνουμε απίθανοι.Κι αν διψάσουμε λιγάκι μας περιμένει φυσικό χυμουδάκι.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, σας περιμένουμε σε ένα συναρπαστικό event από τις 19:00 έως τις 20:30 (χωρίς οικονομική επιβάρυνση, μπορείτε να προσέλθετε από τις 17:30 για ελεύθερο παιχνίδι), όπου θα γίνουμε για λίγο μικροί Picasso, θα δούμε πίνακες μεγάλων καλλιτεχνών, θα δημιουργήσουμε κομψοτεχνήματα από πηλό, θα μιλήσουμε για τα μουσεία του κόσμου και παίρνοντας έμπνευση θα φτιάξουμε τα δικά μας έργα τα οποία και θα εκθέσουμε στους χώρους του Art4Fun.

Αναλυτικότερα:

Ζωγραφική: Μαζί με τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun θα δούμε πίνακες μεγάλων ζωγράφων και θα γεμίσουμε όμορφα συναισθήματα. Έπειτα θα δημιουργήσουμε τους δικούς μας πίνακες.

Τέχνες: Θα μιλήσουμε για τα πολλά και διαφορετικά μουσεία του κόσμου, θα δούμε κάποια από αυτά και θα πάρουμε έμπνευση για να δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα.

Πηλοπλαστική: Παίρνοντας έμπνευση από τα μουσεία και όλα όσα μάθαμε θα φτιάξουμε τα δικά μας έργα από πηλό.

Έκθεση: Στο τέλος του event θα στήσουμε έκθεση στους χώρους του Art4Fun για να θαυμάσουν τις δημιουργίες μας όλοι οι μικροί και μεγάλοι παρευρισκομένοι.

Μη λείψει κανείς!!!

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό, συμμετοχή στο event και ελεύθερο παιχνίδι στους χώρους του Art4Fun με τα διάσημα #Lego, #Plantoys και #Playmobil και πριν και μετά το event.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο κάθε συμμετέχων γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του.

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210- 68 35 494 / στο e-mail info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr".

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210- 68 35 494 & στο e-mail info@art4fun.gr

Διεύθυνση: 

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun
Ολύμπου 25, 15 234, Χαλάνδρι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/01/2020 - 19:00