Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια 2019

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, κατά τις ώρες 15:00 – 19:00, οι μαθητές, οι καθηγητές και οι εργαζόμενοι του Κολλεγίου Ανατόλια υποδέχονται το κοινό στο Anatolia College Christmas Bazaar, μία από τις πιο ιστορικές και ατμοσφαιρικές χριστουγεννιάτικες γιορτές της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και του προσωπικού και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια (Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, ACT - American College of Thessaloniki), των Συλλόγων Γονέων, Αποφοίτων και Φίλων. Όπως κάθε χρόνο, τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς, τιμώντας την προϊστορία του θεσμού που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη τη δεκαετία του ’30 για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 21 σωματεία, ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Οι πόρτες του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού θα ανοίξουν στις 15:00 με τη Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου, την μπάντα μαθητών του Γυμνασίου, καθώς και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Στις 17:30 θα ακολουθήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον Πρόεδρο του Κολλεγίου Ανατόλια Δρα Πάνο Βλάχο.

Η παρουσία των μαθητών του σχολείου θα είναι και φέτος ενισχυμένη με προϊόντα που οι ίδιοι κατασκεύασαν και παρασκεύασαν, όπως φυσικά καλλυντικά και αρώματα, χρηστικά και διακοσμητικά είδη, στολίδια και γλυκά. Παράλληλα τα παιδιά θα παρουσιάζουν πρωτότυπα projects και θα σχεδιάσουν δράσεις μέσα από τη συμμετοχή τους σε clubs του σχολείου, τα οποία συνδυάζουν τη δημιουργικότητα με τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.

Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Macedonia Hall (στην πλευρά του πρώην Αρρένων) και το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τσάι θα σερβιριστεί στο Ingle Hall (στην πλευρά του πρώην Θηλέων).

Κολλέγιο Ανατόλια
Τζων Κέννεντυ 60, 555 35, Πυλαία
τηλ.: 2310 398 200

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 398 200

Διεύθυνση: 

Κολλέγιο Ανατόλια
Τζων Κέννεντυ 60, 555 35, Πυλαία

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

15/12/2019 - από τις 15:00 έως τις 19:00