Kinderthek: Παραμυθένια Χριστούγεννα στην Βιβλιοθήκη!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα μας χτυπήσουν την πόρτα, το Goethe-Institut Thessaloniki αναλαμβάνει ξανά δράση και μαζί με την ομάδα KIDOT, τη διοργανώτρια του μεγαλύτερου family festival της Ελλάδας μας προσκαλεί με χαρά στη Βιβλιοθήκη του, σε μια παραμυθένια εκδήλωση, για να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων!
 
Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως τις 21:00 μια πληθώρα εκπαιδευτικών εργαστηρίων και ψυχαγωγικών παιχνιδιών θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους σε γιορτινό κλίμα γεμάτο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραμύθια, παιχνίδια και κατασκευές:
 
• 18:00-19:00 –"Η ευχή των Χριστουγέννων": Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και γράφουμε τις δικές μας ευχές (Εργαστήριο, από 7 έως 11 ετών).
 
• 18:30-19:30 – "Ένα Χριστουγεννιάτικο Show: Ποιος απήγαγε τον Ρούντολφ;"": Λύνουμε γρίφους, αποκρυπτογραφούμε μηνύματα, τραγουδάμε τα κάλαντα και χορεύουμε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς (Side event, από 7 ετών και άνω, χωρίς περιορισμό συμμετοχών).
 
• 19:30-20:30 – "Το επιτραπέζιο των Χριστουγέννων": Ένα αυτοσχέδιο επιτραπέζιο παιχνίδι καρτών με στόχο να γνωρίσουμε χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα από διάφορες πόλεις της Γερμανίας (Εργαστήριο, από 6 έως 11 ετών).
 
• 20:00-21:00 – "Ένα διαδραστικό Χριστουγεννοθεατρικοαγγελικό παραμύθι": Ένα διαδραστικό παραμύθι όπου τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές και μας μαθαίνουν την αξία της φιλίας, της καλοσύνης, της προσφοράς και της αγάπης. (Side event, από 6 ετών, χωρίς περιορισμό συμμετοχών).
 
• 18:00-21:00 – "Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βιβλιοθήκης": Δημιουργική απασχόληση και κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών με χρώματα, χρυσόσκονη, αυτοκόλλητα και πολλή, πολλή φαντασία! (Δημιουργική απασχόληση, για όλες τις ηλικίες, χωρίς περιορισμό συμμετοχών).
 
Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια απαιτείται προεγγραφή μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στον σύνδεσμο εδώ:
 
Ο αριθμός συμμετεχόντων στα εργαστήρια είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 66
Θεσσαλονίκη
τηλ.2310 889 610
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 
 

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.2310 889 610

Διεύθυνση: 

Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 66

Πόλη: 

Κόστος: 

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/12/2019 - 18:00