Open day στον φιλόξενο χώρο του hellokids

Λάβετε θέσεις...το παιχνίδι της γνώσης ξεκινάει!!!

Ο πολυχώρος hellokids μεγάλωσε, ανανεώθηκε, έγινε ακόμη πιο φωτεινός και χρωματιστός και ξεκίνησε το ταξίδι του στο χώρο της ψυχαγωγίας και της γνώσης.

Για το λόγο αυτό, προσκαλεί τους φίλους του, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα, στον ανανεωμένο χώρο του για να τους παρουσιάσει το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του, που ετοίμασε με πολλή αγάπη και φροντίδα.

Μικροί και μεγάλοι θα γίνουν όλοι μία παρέα και θα συμμετέχουν σε:

•Δημιουργικά εργαστήρια με κατασκευές back to school (12:00 μ.μ.-6:00 μ.μ.)
Φτιάχνουμε χειροποίητα σημειωματάρια με την τεχνική του scrapbooking
από την ομάδα του hellokids.
----------------------------------------------------------
•Science: Πειράματα φυσικών επιστημών (12:00 μ.μ.-6:00 μ.μ.)
από τον φυσικό Βασίλη Γρηγορίου
Θέλεις να δεις βιντεοπειράματα Φυσικής;
Θέλεις να λύσεις και άλλα προβλήματα Μαθηματικών;
Θέλεις να διαπιστώσεις το μαθησιακό σου προφίλ;
Έλα να γνωρίσεις τις φυσικές επιστήμες μέσα από τον μαγικό κόσμο των πειραμάτων.
Σε συνεργασία με την ομάδα της teacherland.

•Αφήγηση - φιλαναγνωσία (1:00 μ.μ.-3:00 μ.μ.)
Βιωματικό εργαστήρι με την Εύη Γεροκώστα
Η βιβλιοφάγος, παραμυθού και συγγραφέας Εύη Γεροκώστα καλεί μικρούς και μεγάλους σε μια εξερεύνηση στο δάσος των βιβλίων μέσα από παιχνίδια, σχόλια και ζωντάνεμα εικόνων.
-------------------------------------------------------

Θεατροπαιχνιδίσματα (12:00 μ.μ.-6:00 μ.μ.)
Εκφραζόμαστε μέσα από το παιχνίδι και καλλιεργούμε τη δημιουργική μας φαντασία!
Με την Μαρία Ροζακέα

Είσοδος ελεύθερη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 210- 68 28 809 και στο hello@hellokids.gr

Hellokids
Χαριλάου Τρικούπη 6-10,
Εμπορικό κέντρο Atrium,
Αθήνα

Γνωριμία με τους συνεργάτες του Hello kids:

Μαρία Ροζακέα

Η Μαρία Ροζακέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πολύβουη και γεμάτη τάλαντα γειτονιά του Αγ. Γερασίμου στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχ/σεων ΑΤΕΙ Αθήνας με έμφαση στην Ψυχαγωγία και Άθληση Προσώπων, ενώ παράλληλα σπούδασε κλασσικό και μοντέρνο χορό (RAD & ISTD) με δασκάλα την Ιλιάδα Πενταβαντζή.

Ασχολήθηκε περαιτέρω με την εμψύχωση ομάδων, λαμβάνοντας επιμόρφωση στην μουσικοκινητική αγωγή & τις αρχές του συστήματος ORFF, στο θεατρικό παιχνίδι, στις τεχνικές θεατρικής έκφρασης και τον αυτοσχεδιασμό (IMPROV). Ως μαθήτρια του Δρ. Στέλιου Πελασγού, ιστορητή- αφηγητή, διδάχθηκε κάθε δράση που αναπτύσσει, να είναι και μια ιστορία που έχει κάτι να πει. Σταθμός στη ζωή της θα παραμείνει η συμμετοχή της στο καλλιτεχνικό κομμάτι της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Συνεργάστηκε με τις κατασκηνώσεις της Ι.Α. Αθηνών ως υπεύθυνη των προγραμμάτων ψυχαγωγίας και εμψύχωσης, ως υπεύθυνη θεατρικού παιχνιδιού στο summer camp "Δημιουργικό καλοκαίρι στην πόλη" και είναι μόνιμη συνεργάτιδα του Δημιουργικού Εργαστηρίου "Hellokids". Στόχος της, οι άνθρωποι να ξεδιπλώνουν και να ανοίγουν όλο και πιο πολύ την καρδιά τους... πηγή έμπνευσης, ο σύζυγος και τα 5 ξεχωριστά παιδιά της, που τη συνοδεύουν στο μαγικό της ζωής της ταξίδι...

Εύη Γεροκώστα

Η Εύη Γεροκώστα είναι αφηγήτρια παραμυθιών και συγγραφέας. Από το 2004 έως το 2014 ήταν υπεύθυνη του τμήματος εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίο,(ΕΚΕΒΙ), ενώ από το 2014 συνεργάζεται με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού. Έχει μεταφράσει από τα γαλλικά και τα αγγλικά περισσότερα από 130 βιβλία για παιδιά και ενήλικες. Έχουν εκδοθεί εννιά εικονογραφημένα βιβλία της. Το 2002 μια κόκκινη κλωστή την έφερε στο δρόμο της αφήγησης. Αφηγείται σε μικρούς και μεγάλους από το 2003 και παραστάσεις της φιλοξενούνται σε σχολεία, βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, μουσικές σκηνές, θέατρα, φεστιβάλ κ.α., στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην αφήγηση παραμυθογραμμένων ιστοριών της λογοτεχνίας. Άλλες απευθύνονται σε μικρούς, άλλες σε ενήλικες. Από το 2015 μοιράζεται την εμπειρία της με τους ενήλικες σπουδαστές της Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών.

Βασίλης Γρηγορίου

O Βασίλης Γρηγορίου είναι Φυσικός. Διδάκτορας στη διδακτική των Φυσικών Επιστημών και με μεταπτυχιακές σπουδές στη Ρομποτική. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επιμορφώσεων εκπαιδευτικών, ενώ είναι συγγραφέας στις εκδόσεις Πατάκη. Στην teacherland ασχολείται με τον τομέα των Φυσικών, της Πληροφορικής και της Ρομποτικής.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210 -68 28 809 και στο e-mail: hello@hellokids.gr

Διεύθυνση: 

Hellokids
Χαριλάου Τρικούπη 6-10,
Εμπορικό κέντρο Atrium

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/09/2019 - 12:00