Οι διακοπές, τα ταξίδια και το ευ ζην στο επίκεντρο των Greek Travel Show & Healthy Life Festival

Οι πιο προσιτοί ελληνικοί προορισμοί και οι καλύτερες νέες ιδέες για διακοπές περιμένουν τους επισκέπτες της 3ης Greek Travel Show, η οποία πραγματοποιείται από τις 12-14 Απριλίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi στην Αττική.

Παράλληλα με την 3η Greek Travel Show, η οποία τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του ΕΟΤ, συνδιοργανώνεται μαζί με την εταιρεία Ecopolis το Healthy Life Festival, όπου οι επισκέπτες, πέραν των τουριστικών επιλογών, έχουν τη δυνατότητα να μάθουν και τα πάντα γύρω από το ευ ζην και την υγιεινή ζωή.

Όπως επισήμανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Helexpo Maroussi ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, στη φετινή Greek Travel Show υπάρχουν σημαντικές εκθεσιακές συμμετοχές τουριστικών γραφείων. Το «παρών» δίνουν αρκετοί δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί μέσω των Περιφερειών τους, παρουσιάζοντας τις τουριστικές αρετές των περιοχών τους, ενώ στη φετινή διοργάνωση έχει εμπλουτιστεί η θεματολογία και έχει δοθεί έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Ο κ. Σάκης Μανάφης από την εταιρεία Ecopolis τόνισε πως το Healthy Life Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ, φυσικής υγείας, υγιεινής διατροφής, ομορφιάς και άσκησης στη χώρα, αποτελώντας ένα πολυγεγονός, που στόχο έχει να αναδείξει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και ευεξίας, καθώς και για εναλλακτικές και άλλες μορφές τουρισμού μέσα από παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού (Χορηγός της Greek Travel Show), κ. Απόστολος Αντωνούδης σημείωσε πως η Εγνατία Οδός ένωσε με οδική υποδομή υψηλού επιπέδου ορισμένες από τις πιο σημαντικές τουριστικά περιοχές της χώρας.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, επισήμανε πως η παρουσία του εθνικού εκθεσιακού φορέα στην πρωτεύουσα είναι διαρκώς αυξανόμενη με συνολικά έξι εκθέσεις φέτος και το θεματικό πάρκο των Άθλων του Ηρακλή.

Η δε project manager της Greek Travel Show, κα. Κατερίνα Τραπτσιώνη, υπογράμμισε πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προσφέρονται πακέτα και για το Πάσχα, ενώ θα δίνεται η ευκαιρία και για early bookings καλοκαιριού σε ειδικές τιμές.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της Greek Travel Show, που θα περιλαμβάνει ομιλίες, παρουσιάσεις προορισμών, διάφορων μορφών τουρισμού, όπως ο περιηγητικός και ο ποδηλατικός, αλλά και ένα τουριστικό φόρουμ για την ανάλυση της ζήτησης των αγορών-στόχων του εξωτερικού. Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κληρώσεις και να κερδίσουν δώρα.

Στο Healthy Life Festival θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις – ομιλίες σε όλους σχεδόν τους τομείς του ΕΥ ΖΗΝ και της υγείας, ενώ υπάρχει και το Vegan Corner, ένας τομέας αφιερωμένος στην Vegan διατροφή, με την υποστήριξη των Vegan Times.

Helexpo Maroussi
Κηφισίας 39,
151 23, Μαρούσι,
Αθήνα
τηλ: 210- 61 68 888

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ: 210- 61 68 888

Διεύθυνση: 

Helexpo Maroussi
Κηφισίας 39,
151 23, Μαρούσι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/04/2019 - 14:00