«Αλευρομουτζουρώματα» στο 25ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Παραστάσεις κλόουν, face painting, μπαλονοκατασκευές, φουσκωτά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στην πλατεία Χαλκηδόνας στις 11 το πρωί στο πλαίσιο του 25ου Καρναβαλιού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Οι εκδηλώσεις χαρά και κεφιού συνεχίζονται και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Διεύθυνσης Αθλητισμού θα αναβιώσει τα παραδοσιακά «Αλευρομουτζουρώματα». Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης με προσυγκέντρωση στην αυλή του 27ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας στις 11 το πρωί.Η παρέλαση θα καταλήξει στην πλατεία Παιδικής Στέγης. Και τις δυο μέρες θα λειτουργούν εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού σε πλατείες και σχολεία, με αποκορύφωμα τις καρναβαλικές παρελάσεις στις 3 Μαρτίου στη Νίκαια και στις 10 Μαρτίου στο Ρέντη.

 

 

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης με προσυγκέντρωση στην αυλή του 27ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας στις 11 το πρωί.Η παρέλαση θα καταλήξει στην πλατεία Παιδικής Στέγης

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

23/02/2019 - 11:00