ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ στους δρόμους Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη

Μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες θα υποδεχθεί στους δρόμους του ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη. Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου διοργανώνει ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ με σύνθημα «Γνωρίζουμε την πόλη μας» την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει:

«Καθημερινά το ποδήλατο μπαίνει στην πόλη και κερδίζει έδαφος. Ολοένα και περισσότεροι πολίτες το επιλέγουν για μετακίνηση συνδυάζοντας την άθληση με την αναψυχή.Ο Ποδηλατικός Γύρος που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου μας είναι μια ευκαιρία να δούμε την πόλη από μια νέα οπτική και ίσως να κάνουμε το ποδήλατο συνήθεια ζωής».
 

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ορίζεται το τρίγωνο όπισθεν του Γεν. Νοσοκομείου Νικαίας (συμβολή των οδών Ν.Μπελογιάννη-Παύλου Μελά-Πλάτωνος και Σουλίου). Ο Ποδηλατικός Γύρος περιλαμβάνει διαδρομές και από τις δυο δημοτικές ενότητες (Νίκαιας και Ρέντη). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Τμήμα Αθλητικών Εκδηλώσεων στο τηλ. 210-4919139 και 210-4933300 καθώς και στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης την ημέρα της εκδήλωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δημότες μας ανεξάρτητα ηλικίας.

Απαραίτητη η κατοχή ποδηλατικού κράνους.

Ώρα προσέλευσης: 9.30 το πρωί.

Ώρα Εκκίνησης: 10.00 π.μ.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω κακών καιρικών συνθηκών, θα προγραμματιστεί ξανά για την επόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Συμμετοχή Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/11/2015 - 09:30