"Πάρτι για τρεις" στον Ιανό Αθήνας

Οι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός IANOS θα παρουσιάσουν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00, το βιβλίο "Πάρτι για τρεις" της Άννας Κοντολέων, σε εικονογράφηση της Φωτεινής Στεφανίδη.

Για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η γάτα γιορτάζει τα γενέθλιά της μέσα στη φαγάνα ενός εκσκαφέα παρέα με τους δυο καλύτερούς της φίλους, το άλογο και τον σκύλο. Το πάρτι έχει μεγάλη επιτυχία και κρατάει μέχρι το ξημέρωμα. Μα όταν ο οδηγός του εκσκαφέα σηκώσει τη φαγάνα και βάλει μπρος για το εργοτάξιο, οι τρεις φίλοι θα αναστατώσουν με τις φωνές τους όλη την πόλη και θα δημιουργήσουν ένα σωρό τρομερές και φοβερές παρεξηγήσεις. Από εκεί ψηλά θα φωνάζουν για βοήθεια, οι περαστικοί όμως θα παρακούν συνεχώς, με αποτέλεσμα κωμικές ανατροπές και απίθανο χάος.

Μία όμορφη, κυκλική ιστορία, που μιλάει για τη φιλία και την καθημερινή ζωή. Η Άννα Κοντολέων έγραψε μια αστεία ιστορία για τη φιλία και την περιπλάνηση, για τη χαρά του να ζεις απρόοπτες καταστάσεις μαζί με τους φίλους σου και που διαδραματίζεται σε μια πόλη που θα μπορούσε να είναι η δική σου. Δε φοβάται να χρησιμοποιήσει ένα πιο δύσκολο λεξιλόγιο, αυξάνοντας έτσι τη δυνατότητα διάδρασης και επικοινωνίας ανάμεσα στον αναγνώστη και στα παιδιά. Η συγγραφέας σε μια από τις καλύτερες στιγμές της. Οι χαρακτήρες και το περιβάλλον της εικονογράφου συμπληρώνουν αυτή τη θεότρελη βόλτα στους δρόμους, γνωρίζοντάς μας τα επαγγέλματα καθώς και σημεία-σταθμούς της πόλης.

Ιανός
Σταδίου 24,
Αθήνα,
τηλ.210-32 17 917

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.210-32 17 917

Διεύθυνση: 

Ιανός
Σταδίου 24

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/01/2019 - 13:00