"Πέππα το γουρουνάκι": Νέες επιπλέον παραστάσεις με extra εορταστικό μέρος στο Κολοσσαίον

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ η επίσημη θεατρική παράσταση που παίζεται σε Μ. Βρετανία και Αμερική μετά την μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα.

Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig.
Βραβεία: BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation.AIAFF Best TV Production 2005, British Animation Award Nominated for best pre-school.

Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, η Σούζυ Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε μαζί τους το « Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Η Πέππα ξυπνάει έχοντας δει ένα υπέροχο όνειρο. Μια όμορφη μέρα ξεκινά με τους φίλους της. Παιχνίδι, τραγούδι, χορός, μα η δυνατή επιθυμία της να ζήσει το όνειρο της, τους οδηγεί σε πολλές περιπέτειες. Στην υπαίθρια Γιορτή της Χαράς που διοργανώνει η Μαντάμ Γαζέλα, η ατμόσφαιρα μαγεύει όλα τα παιδιά, όμως η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Μπορεί μια ξαφνική βροχή να φέρει τη χαρά και να κάνει τη ζωή υπέροχη σαν όνειρο;

Νέο extra Χριστουγεννιάτικο μέρος με 3 νέα τραγούδια.

Μετά τη γιορτή της χαράς, η Πέππα επιστρέφει στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους της, όπου ο μπαμπάς Γουρουνάκης έχει μία επιπλέον έκπληξη. Τα παιδιά μπαίνουν στο σπίτι και βλέπουν ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που τους περιμένει να το στολίσουν. Η Μαμά Γουρουνίτσα φέρνει τα στολίδια κι όλοι μαζί το στολίζουν τραγουδώντας και χορεύοντας.

Στο τέλος θα ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα χαιρετήσουν έναν... απρόσμενο... επισκέπτη...

Μέσα από ιστορίες της παιδικής καθημερινότητας, οι αγαπημένοι χαρακτήρες μαζί με τους μικρούς θεατές, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα προβληματιστούν και…θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους!

Μία παράσταση με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ήρωες που όμως συνυπάρχουν αρμονικά και δίνουν σημασία στην έννοια της φιλίας και στην αξία της οικογένειας.

Με κοστούμια σε σουρεαλιστική κλίμακα, εντυπωσιακούς φωτισμούς και σκηνικά, διαδραστικό παιχνίδι και μουσική επένδυση ειδικά ενορχηστρωμένη για τις ανάγκες της, η παράσταση μυεί τα παιδιά στην μαγική ατμόσφαιρα του θεάτρου. Ένα υπερθέαμα που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει το θέατρο και τον κόσμο του από την πρώτη στιγμή και να μείνει χαραγμένη στην μνήμη του.

Η επίσημη θεατρική παράσταση ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ «Το Όνειρο της Πέππα» με ΝΕΟ EXTRA ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ"Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα βρίσκεται τα Χριστούγεννα στο Θέατρο Κολοσσαίον.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

Σάββατο 29/12 στις 5:00 μ.μ.
Κυριακή 30/12 στις 5:00 μ.μ.

Νέες επιπλέον παραστάσεις:

Σάββατο 5/1 στις 5:00 μ.μ.
Κυριακή 6/1 στις 5:00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου:12€.
Tιμή προπώλησης 10€.

Εισιτήρια προπωλούνται:
Θέατρο Κολοσσαίον (τις ώρες λειτουργίας του) Βασ. Όλγας 150 – Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 834 996, στα καταστήματα WIND, στα Seven Spot και ηλεκτρονικά στο
https://www.viva.gr/tickets/theatre/kinhmatotheatro-kolossaion/to-oneiro...

Πληροφορίες στο 6987 089 778 9:30 π.μ.- 2:00 μ.μ. & 5:30 -10:00 μ.μ.

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 834 996

Διεύθυνση: 

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
Βασ. Όλγας 150

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμή εισιτηρίου:12€.Tιμή προπώλησης 10€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/12/2018 - 17:00
30/12/2018 - 17:00
05/01/2019 - 17:00
06/01/2019 - 17:00