Το "Μονοπάτι των Χριστουγέννων στα Γλυκά Χριστούγεννα" στην πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες Καβάλας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Καβάλας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας, διοργανώνουν για πέμπτη χρονιά το Μονοπάτι των Χριστουγέννων στα Γλυκά Χριστούγεννα, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15.30, στην πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες Καβάλας.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας θα γιορτάσει και φέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Ο Άγιος Βασίλης παρέα με τις όμορφες Νεράιδες θα δημιουργήσουν την εορταστική ατμόσφαιρα που οι μέρες το επιβάλλουν και όλοι όσοι θα περπατήσουν στο Μονοπάτι των Χριστουγέννων θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί τους και να φωτογραφηθούν.

Τα σκανταλιάρικα Ξωτικά, θα είναι εκεί για να γνωρίσουν όλα τα παιδιά και να μεταφέρουν τα μηνύματα τους στον Άγιο Βασίλη.

Το Λεωφορείο των Παραμυθιών μέσα από μία μαγική διαδρομή θα προκαλέσει τη φαντασία όλων να περιπλανηθεί σε μαγικά Χριστουγεννιάτικα μονοπάτια!

Μικροί και μεγάλοι με αφετηρία την περιοχή Καβάκια θα κατευθυνθούν στην πλατεία Πελεκανίδη των Κρηνίδων, κρατώντας σε όλη τη διαδρομή φαναράκια -που θα έχει κατασκευάσει ο καθένας μόνος του- και ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Καβαλιώτες καλλιτέχνες Έφη Πριμικυρλίδου (τραγούδι) και Πάρη Τσίρτση (πιάνο) που θα ερμηνεύσουν ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το μουσικό σχήμα Puros Mechos Con Tabacos.

Σε όλη τη διάρκεια θα προσφέρονται ζαχαρωτά και ζεστό τσάι και μετά το πέρας της εκδήλωσης όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ευχή ελευθερώνοντας στον ουρανό ένα ιπτάμενο φαναράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510-220876-7 (πρωινές ώρες).

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510-220876-7 (πρωινές ώρες)

Διεύθυνση: 

Πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες Καβάλας

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

23/12/2018 - 15:30