Η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπά στη πόλη των Τρικάλων

Ακόμη ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σε μια φιλόξενη πόλη και ένας λαμπερός  "Μύλος των Ξωτικών" ήταν αρκετά, για να προσελκύσουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και αυτό το Σαββατοκύριακο. 
 
Μικροί και μεγάλοι εκδρομείς από κάθε γωνιά της χώρα μας, αλλά και από το εξωτερικό, επισκέφτηκαν το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο πάρκο και έζησαν ξεχωριστές στιγμές. 
 
Οργανωμένες εκδρομές με 624 λεωφορεία αφίχθησαν το τριήμερο που πέρασε στην πόλη των Τρικάλων.
 
Η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά, υποδέχτηκε τους επισκέπτες της και κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες χαμόγελα, στον όμορφο και ασφαλή Μύλο. Τα μηνύματα για την συνέχεια είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικά, αφού οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019.
 
Η ηλιόλουστη χειμωνιάτικη ημέρα μετατράπηκε σε μια μαγική γιορτή, χορευτικά συγκροτήματα, χορωδίες και μουσικά σχήματα διασκέδασαν τους επισκέπτες.
 
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που επιλέξατε το "Μύλο των Ξωτικών"  και μας αναδείξατε ως τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Η αγάπη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαμόγελα , διασκέδαση και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.
 
"Ο Μύλος των Ξωτικών"
Μύλος Ματσόπουλου, 42100 Τρίκαλα
τηλ. 24310 38890
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 
 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 24310 38890

Διεύθυνση: 

"Ο Μύλος των Ξωτικών"
Μύλος Ματσόπουλου

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

15/12/2018 - 10:00