Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα: «Ταξίδι στα Χριστούγεννα του κόσμου»

Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και σε περίπου δυο μήνες θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων. 
 
Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.
 
Ο "Μύλος των Ξωτικών", αυτά τα 7 χρόνια λειτουργίας του, με σταθερή φιλοσοφία για Δωρεάν είσοδο και δράσεις στο πάρκο, δίνει την δυνατότητα για λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς την περίοδο των γιορτών.
 
Η 8η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.   
 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον "Μύλο των Ξωτικών". Ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο θα μαγέψει και θα διασκεδάσει τους μικρούς, αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους. Περιπλανηθείτε και ανακαλύψτε χώρες του κόσμου που επισκέφθηκε ο αγαπημένος μας Άη Βασίλης, από την Ασία μέχρι την Αμερική, από την Ευρώπη ως την Ανταρκτική και από την Ωκεανία στην Αφρική.
 
Φέτος ο "Μύλος των Ξωτικών" ανοίγει τις πύλες του στις 30 Νοεμβρίου 2018 και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.
 
Ο "Μύλος των Ξωτικών", αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν, αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες.
 
 
Χριστούγεννα στα Τρίκαλα.. για να σας μείνουν αξέχαστα!
 
"Ο Μύλος των Ξωτικών"
Μύλος Ματσόπουλου, 42100 Τρίκαλα
τηλ. 24310 22899
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 24310 22899

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας www.milosxotikon.gr ή καλέστε στο 24310 38890.

Διεύθυνση: 

"Ο Μύλος των Ξωτικών" Μύλος Ματσόπουλου

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

30/11/2018 - 10:00