Οι περιπέτειες του Παβ στη "Χαρά και Μουσική"

Η διεθνής ομάδα Hippo θα παρουσιάσει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα στη "Χαρά και Μουσική" το έργο του Φώτη Δούσου "Οι περιπέτειες του Παβ".

Πρόκειται για ένα αισιόδοξο παραμύθι με ανατρεπτική πλοκή, καταιγιστική δράση, γρήγορους διαλόγους και πυκνότητα νοημάτων. Θέμα τoυ έργου είναι η αυτογνωσία.

Όσο καλύτερα γνωρίζει κανείς τον εαυτό του, μέσα από τις επιλογές που κάνει, τις επιθυμίες του αλλά και τις προτεραιότητές του, τόσο πιο εύκολα ξεπερνάει τα εμπόδια που συναντά.
Την παράσταση ακολουθεί ένα σύντομο θεατρικό εργαστήρι, βασισμένο σε τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος. Τα παιδιά, συμμετέχοντας σε μια σειρά θεατρικών δραστηριοτήτων (αυτοσχεδιασμούς, κινητικά και φωνητικά παιχνίδια), εισάγονται σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου ξαναζούν μέρη της ιστορίας που παρακολούθησαν και δίνουν δικές τους διαφορετικές λύσεις σε διλήμματα που προέκυψαν. Στόχος του εργαστηρίου είναι η επαφή των παιδιών με τον συναισθηματικό τους κόσμο και η επανασύνδεση με βαθύτερες ποιότητες του ψυχισμού και της προσωπικότητάς τους.

Για παιδιά ηλικίας από 2,5 χρονών.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ γενική είσοδος.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

"Ο Παβ είναι ένας τζίτζικας που προέρχεται από οικογένεια μεγάλων τραγουδιστών, αλλά αυτός έχει κακή φωνή. Στις συναυλίες του το εξαγριωμένο κοινό του πετάει λαχανικά αντί να χειροκροτεί. Για να βελτιωθεί λοιπόν ο Παβ πάει στον δάσκαλο μουσικής Λυκάων. Εκείνος όμως δεν τον δέχεται αν δεν πληρωθεί πολύ ακριβά: ζητάει το χρυσό σπυρί που βρίσκεται μακριά στην Αφρική. Έτσι για τον Παβ αρχίζει μια μεγάλη περιπέτεια που τον οδηγεί σε συναντήσεις με τις γκρινιάρες χήνες, το λιοντάρι με τη σκοροφαγωμένη λεοντή, τις επαναστάτριες μύγες Τσε Τσε, τα σαρκοφάγα λουλούδια και φυσικά τα τρομερά τυφλά μυρμήγκια. Θα μπορέσει ο τζίτζικας να βρει το χρυσό σπυρί και να πληρώσει τον δάσκαλό του; Υπάρχει όντως χρυσό σπυρί;".

"Χαρά και Μουσική",
Μεταμορφώσεως 13, Άνω Περαία,
Θεσσαλονίκη

Κρατήσεις θέσεων: 2392 400 752, 6973 599 041, 6937 216 816 και info@xarakaimousiki.gr.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Κρατήσεις θέσεων: 2392 400 752, 6973 599 041, 6937 216 816 και στο e-mail: info@xarakaimousiki.gr

Διεύθυνση: 

"Χαρά και Μουσική",
Μεταμορφώσεως 13, Άνω Περαία

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ γενική είσοδος

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/12/2018 - 18:00