«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στον πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»

Η θεατροποιημένη εκδοχή του παραμυθιού «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» με στοιχεία παντομίμας και κούκλες, σε σκηνοθετική επιμέλεια Άννης Τσολακίδου, θα παιχτεί την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, την ίδια ώρα, στο βιβλιοπωλείο πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα), στο πλαίσιο συνεργασίας του Οργανισμού Μαλλιάρης Παιδεία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Υπόθεση:

Μια όμορφη κοπέλα γίνεται αιχμάλωτη ενός τρομακτικού τέρατος προκειμένου να σώσει τον πατέρα της. Η Πεντάμορφη φοβάται το άσχημο τέρας και λαχταρά να ξεφύγει από αυτό. Κάθε βράδυ το Τέρας της ζητάει να τον παντρευτεί και κάθε βράδυ η Πεντάμορφη του αρνείται. Πρέπει να μάθει να αγαπά το Τέρας.

Οι μέρες περνούν και η Πεντάμορφη σιγά σιγά ερωτεύεται το Τέρας. Όταν κάποια στιγμή το φιλάει, ένα λαμπερό σύννεφο καλύπτει το Τέρας και η Πεντάμορφη τρομάζει. Μετά από λίγη ώρα το σύννεφο διαλύεται. Πίσω του βρίσκεται ένα πανέμορφο παλικάρι που την κοιτά στα μάτια με λατρεία και της αποκαλύπτει ότι έγινε Τέρας εξαιτίας μιας κατάρας που θα λυνόταν όταν βρισκόταν κάποια που θα τον αγαπούσε πραγματικά. Της εξομολογείται πόσο πολύ την αγαπάει και πόσο μόνος νιώθει όταν δεν είναι κοντά του. Η Πεντάμορφη και το Τέρας παντρεύονται και ο γάμος τους είναι ο πιο ευτυχισμένος γάμος που υπήρξε ποτέ.

Συντελεστές:

Σκηνοθετική επιμέλεια: Τσολακίδου Άννη, Κοστούμια: Μπρούφας Χρήστος.

Ηθοποιοί:
Γιαννούση Ελένη, Νταρακτσής Χρίστος, Ροδοβίτης Τάσος.

Είσοδος ελεύθερη.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 277 113

Διεύθυνση: 

Βιβλιοπωλείο Πολυχώρος Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»
Δ. Γούναρη 39, Καμάρα

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/11/2018 - 18:00
04/12/2018 - 18:00