"Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ" στο Πράσινο Σύννεφο

Το βιβλιοπωλείο Πράσινο Σύννεφο και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου της ομάδας «Gamecraft» με αφορμή τη σειρά βιβλίων της Ουλρίκε Ράιλανς «ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΙ ΠΕΠΕΡ» την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πασαλίδη 40, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Έπειτα από πολλά χρόνια, το σχολικό πρωτάθλημα σκάκι φιλοξενείται και πάλι στο σχολείο της Πένι Πέπερ. Η νεαρή και επίδοξη ντετέκτιβ έρχεται όμως αντιμέτωπη με ένα απρόσμενο και δυσάρεστο γεγονός. Το χρυσό τρόπαιο του πρωταθλήματος εξαφανίζεται μπροστά από τα μάτια ανυποψίαστων παικτών και θεατών.

Τι έχει συμβεί; Είναι μια συνηθισμένη κλοπή ή κρύβονται περισσότερα πίσω από το ύποπτο αυτό περιστατικό;

Η Πένι θα ξεκινήσει την έρευνα, με την απαραίτητη βοήθειά σας, προσπαθώντας να βρει τον ένοχο και να αποκαταστήσει τη φήμη του σχολείου της. Ο εγκέφαλος πίσω από την κλοπή αφήνει περίεργα σημειώματα προκαλώντας την Πένι και την ομάδα έρευνάς της σε έναν διαγωνισμό ευφυΐας με αντίστροφη μέτρηση!

Θα τα καταφέρετε να βοηθήσετε την Πένι στο δύσκολο έργο της;

Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου της ομάδας Gamecraft με την Πένι Πέπερ και την απίθανη ντετεκτιβοσυμμορία της!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2310 454 050 ή κάντε κράτηση μέσω e-mail: prasinosynnefo@gmail.com.

Για παιδιά ηλικίας από 8 ετών.

Είσοδος ελεύθερη.

"Το Πράσινο Σύννεφο"Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο
Πασαλίδη 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 454 050
e-mail: info@prasinosynnefo.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 454 050

Διεύθυνση: 

"Το Πράσινο Σύννεφο"Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο
Πασαλίδη 40, Καλαμαριά

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/10/2018 - 18:00