FamFiesta – Μικροί Καλλιτέχνες στο TOMS Flagship Store

Η ομάδα του KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival ξαναχτυπά! Έχοντας ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία το 1ο και το 2ο Fam Fiesta, η ομάδα του KIDOT ανακοινώνει την ημερομηνία της επόμενης γιορτινής συνάντησης!

Τρίτη συνάντηση! Τρίτη μεγάλη γιορτή! Μία ακόμα απίστευτη φιέστα για ολόκληρη την οικογένεια έρχεται την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, κατά τις ώρες 11.00 – 20.00, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική τους πλευρά!

Τρίτο Fam Fiesta by KIDOT, ή αλλιώς οι «Μικροί Καλλιτέχνες» έρχονται στον πλέον κεντρικό και φιλόξενο χώρο του αγαπημένου TOMS Flagship Store, στην Τσιμισκή 22, και υπόσχονται αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Τι είναι όμως τέχνη; Τέχνη είναι το θέατρο και… οι δεινόσαυροι! Ένας δεινόσαυρος στον κήπο μου! Η γνωστή δεινοσαυρολόγος Σαύρα Ντίνου, ειδική σε ζητήματα δεινοσαύρων, βοηθά τους μικρούς καλλιτέχνες να γνωρίσουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τις εικαστικές κατασκευές, τα πάντα για το γιγάντιο αυγό και το χορό των δεινοσαύρων! Το μαγικό κόσμο των γιγάντιων σαυρών, διαδέχεται ένα εργαστήρι ονείρων! Τα όνειρα, άλλοτε χαρούμενα και φωτεινά, και άλλοτε σκοτεινά και τρομαχτικά, μπλέκουν και ξεμπλέκουν μέσα στον ύπνο. Το Παρεάκι με τη δράση του, Ονείρων Πλέξις προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, σε ένα ταξίδι στην ιστορία της ονειροπαγίδας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κατασκευάσουν και να διακοσμήσουν ο καθένας τη δική του και… όνειρα γλυκά!

Και τι άλλο είναι τέχνη; Τέχνη είναι οι κατασκευές! Το καλοκαίρι! Το σινεμά! Οι άνθρωποι του Dyslexia Centers-Pavlidis Method βοηθούν τα παιδιά να καλωσορίσουν το καλοκαίρι μέσα από πανέμορφες κατασκευές με άμμο, ήλιους και χαρτονένια ψαράκια, ενώ η Νάγια Φιλάου τα καλεί να αφήσουν ελεύθερο τον σκηνοθέτη που κρύβεται μέσα τους και να ανακαλύψουν παρέα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες. Οι ηθοποιοί είναι έτοιμοι. Τα φώτα αναμμένα. Η κάμερα περιμένει. Κλακέτα και πάμε!

Και οι περιπέτειες των μικρών καλλιτεχνών δεν σταματούν εδώ! 3D παραστάσεις ζωντανεύουν τους μύθους του θεού Διόνυσου και μας εμπνέουν να μετατρέψουμε τους πειρατές σε παιχνιδιάρικα δελφίνια! Ποιος έκλεψε τα χρώματα του ουράνιου τόξου; Και γιατί τα φτερά των πουλιών είναι πολύχρωμα; Ιπτάμενες Ιστορίες, από τη Βενεζουέλα, την Αφρική και την Βόρεια Αμερική, μπλέκονται μεταξύ τους, για να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες περιπέτειες και να απαντήσουν στα πιο περίεργα ερωτήματα!

Εκεί θα βρίσκεται και ο Παιδικό Ιανός με δύο μοναδικές παρουσιάσεις βιβλίων και δράσεις για τους μικρούς μας επισκέπτες, ενώ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα λειτουργεί στο χώρο του Fam Fiesta το Family Market με μοναδικά προϊόντα και ξεχωριστές υπηρεσίες για ολόκληρη την οικογένεια!

Και επειδή Fam Fiesta σημαίνει γιορτή, σημαίνει οικογένεια και ξεγνοιασιά, σημαίνει πάρτι. Το σήμα της λήξης δίνεται με το πιο ξέφρενο Fam Fiesta Party από τους Athens Disco Kidz!

THESS DISCO? Για δύο ολόκληρες ώρες, μικροί μεγάλοι, λικνίζονται, στριφογυρνούν και χοροπηδούν σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς, κάτω από τα φωτορυθμικά και την αγαπημένη σε όλους disco ball!

Γιατί αυτό είναι το Fam Fiesta. Μια φιέστα. Μια γιορτή. Ένα μεγάλο πάρτι για ολόκληρη την οικογένεια. Αμέτρητες Κυριακές που μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, έρχονται κοντά, παίζουν μαζί, χορεύουν μαζί, γελούν μαζί.

Λίγα λόγια για το FamFiesta:

Το Fam Fiesta είναι ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση και μία διαφορετική θεματική ενότητα!

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι!

Το FamFiesta είναι μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Έτσι, οι δράσεις απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά προάγοντας την αλληλεπίδραση και τις δραστηριότητες γονέα-παιδιού!

Οι επισκέπτες του FamFiesta καλούνται να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής πριν την έναρξη των δράσεων και των εργαστηρίων έτσι ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά!

Για τις δράσεις με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα υπάρχει ηλεκτρονική προεγγραφή η οποία και θα ανοίξει λίγες ημέρες πριν τη συνάντησή μας. Προεγγραφές θα πραγματοποιούνται και στον χώρο διεξαγωγής την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 3€ για τους ενήλικες και δωρεάν για τους μικρούς μας φίλους. Από κει και πέρα μπορεί ο καθένας να συμμετέχει δωρεάν σε όλες τις δράσεις του Fam Fiesta.

Δράσεις των Fam Fiesta:
WelcomeFam Event
Fam Fiesta Workshops
Fam Fiesta Side Events
Fam Fiesta Market
Food & Drinks Corner
Family Fiesta Party

OPEN CALL Συμμετεχόντων
Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events, Fam Fiesta Market

Συμμετέχοντες:
Οι διοργανωτές του Fam Fiesta προσκαλούν επαγγελματίες, ομάδες, εταιρίες και συλλόγους οι οποίοι αναπτύσσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, να γίνουν κομμάτι της μεγάλης αυτής γιορτής συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες κατηγορίες δράσεων (Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events ή/και Fam Fiesta Market).

Συμμετέχοντας στα Fam Fiesta Workshops, στα Fam Fiesta Side Events ή/και στο Fam Fiesta Market δίνετε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Fam Fiesta να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις δράσεις σας, να σας γνωρίσουν μέσα από τα συμμετοχικά εργαστήρια, τις βιωματικές δραστηριότητες, τις παραστάσεις και τα shows καθώς και να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα σας.

Παράλληλα, παίρνοντας μέρος στο Fam Fiesta υποστηρίζετε το εγχείρημα της ομάδας του KIDOT να εγκαθιδρύσει και να μετατρέψει σε θεσμό αυτές τις συναντήσεις παιχνιδιού και ψυχαγωγίας , αυτές τις όμορφες γιορτές για το παιδί και την οικογένεια, προβάλλοντας υπηρεσίες, δράσεις και προϊόντα που προάγουν την αλληλεπίδραση μεταξύ παιδιού και οικογένειας και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινότητα μικρών μα και μεγάλων!

Μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του Fam Fiesta www.famfiesta.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις παροχές της διοργάνωσης και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής σας!

Ώρα προσέλευσης: 10:30 π.μ.

Για όλη την οικογένεια.

Εισιτήριο εισόδου: Ενήλικες: 3€ Παιδιά: Δωρεάν.

Οι γιορτινές συναντήσεις απευθύνονται σε όλα τα παιδιά! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, η ομάδα του KIDOT παρέχει στους συμμετέχοντες των Fam Fiesta Workshop παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα.

TOMS Flagship Store
Καφέ - Κατάστημα - Πολυχώρος
Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 234 222

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.: 2310 234 222

Διεύθυνση: 

TOMS Flagship Store
Καφέ - Κατάστημα - Πολυχώρος
Τσιμισκή 22

Πόλη: 

Κόστος: 

Εισιτήριο εισόδου: Ενήλικες: 3€ Παιδιά: Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/06/2018 - από τις 10:30 έως τις 22:30