Διαβάζω Δυνατά - Μια καμπάνια φιλαναγνωσίας από την Κόκκινη Αλεπού στο Living Green Shop Κηφισιάς

Η Κόκκινη Αλεπού γιορτάζει την World Read Aloud Day (1/2/2018) και λανσάρει την καμπάνια "ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ". Πρόκειται για μία ετήσια καμπάνια φιλαναγνωσίας, η οποία σκοπό έχει να ενθαρρύνει τα παιδιά να αγαπήσουν τα βιβλία μέσα από την αφήγηση.

Δέκα λεπτά αφήγησης την ημέρα είναι αρκετά για να αγαπήσουμε τα βιβλία και την ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων. Δέκα μόλις λεπτά την ημέρα έχουν τόσα οφέλη σε ακροατές και αφηγητές που δεν θα το πιστεύετε! Δέκα λεπτά την ημέρα είναι ικανά να αλλάξουν τον κόσμο.

Η καμπάνια "Διαβάζω Δυνατά" είναι ανοιχτή σε όλους, γονείς, εκπαιδευτικούς, εκδοτικούς οίκους, βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία. Είναι ένα κάλεσμα προς όσους ενδιαφέρονται να στήσουν δικές τους εκδηλώσεις και να διαβάσουν ιστορίες κάτω από την ομπρέλα της καμπάνιας αυτής.

Βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί είναι ελεύθεροι να διοργανώσουν εκδηλώσεις αφήγησης παιδικών βιβλίων και αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το hastag #diavazo_dynata και τις αφίσες της καμπάνιας κατά την προώθηση των δράσεών τους.

Διαβάζουμε μαζί με τα παιδιά ΔΥΝΑΤΑ! Διαβάζουμε στο σπίτι, διαβάζουμε στο σχολείο. Με αφορμή τη συγκεκριμένη η μέρα, σας καλούμε όλους να διαβάσετε ΔΥΝΑΤΑ και με αφετηρία την World Read Aloud Day να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ένα ταξίδι στον κόσμο των ιστοριών.

Σκοπός μας για αυτή την πρώτη χρονιά είναι να μπούμε όλοι στο κλίμα της αφήγησης.

Γιορτάζουμε την World Read Aloud Day και διαβάζουμε ΔΥΝΑΤΑ στο σπίτι και στην τάξη! Όχι μόνο εκείνη την ημέρα. Κάθε μέρα.

Μάθετε περισσότερα στο www.kokkinialepou.gr

Με αφορμή την καμπάνια "Διαβάζω Δυνατά", η Kόκκινη Αλεπού θα βρεθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα: 12 μ.μ., στο Living Green Shop Κηφισιάς για να ακούσει μαζί με όλους εσάς την συγγραφέα/μεταφράστρια Αργυρώ Πιπίνη να μας αφηγείται το Μολυβένιο Στρατιωτάκι σε απόδοση και εικονογράφηση της Joohee Yoon, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μικρή Σελήνη.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.211- 18 29 692

Διεύθυνση: 

Living Green Shop Κηφισιάς
Αλωνιών 2, Κηφισιά

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/02/2018 - 12:00