Χριστούγεννα με τον κύριο ΚΙΧ: Μια γιορτή για μικρά και μεγάλα παιδιά

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 σας περιμένουμε στο Θέατρο Τ για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί με τον κύριο ΚΙΧ!

Η γιορτή μας ξεκινά στις 12:00 με την ευρηματική παράσταση της πολυβραβευμένης ομάδας Κοπέρνικος «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων», μια παράσταση που μας παρασύρει σε μια μαγική περιπέτεια μακριά από την Πόλη της Φασαρίας και μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να «ακούμε» - και να ακολουθούμε - την καρδιά μας.

Μετά την παράσταση, στρωνόμαστε στη δουλειά παρέα με τον κύριο ΚΙΧ που, εκτός από ευαίσθητος και θαρραλέος, είναι και εκπληκτικός μάστορας. Με τη βοήθειά του, κατασκευάζουμε τα δικά μας Μυστικά Κουτιά, τα γεμίζουμε με ήχους και τα στολίζουμε με γιορτινά υλικά!

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα είναι μελομακάρονα χωρίς μέλι, μαθαίνουμε τα κάλαντα-έκπληξη του κυρίου ΚΙΧ και τα τραγουδάμε όλοι μαζί, συνοδεύοντας το τραγούδι μας με τρίγωνα και, φυσικά, προ-ηχογραφημένους ήχους!

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017, μικρά και μεγάλα παιδιά ερχόμαστε στο «Θέατρο Τ» για να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε και να τραγουδήσουμε με τον αγαπημένο μας κύριο ΚΙΧ.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Πληροφορίες:
Που: Θέατρο Τ, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη.
Πότε: Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00.

Τιμή εισιτηρίου: 8€ γενική είσοδος.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 854 333.

Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/theatrot

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 854 333

Διεύθυνση: 

Θέατρο Τ
Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16,

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμή εισιτηρίου: 8€ γενική είσοδος

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

26/12/2017 - 12:00