"Τύμπανο τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα", του Γιάννη Ξανθούλη στο Κηποθέατρο Νίκαιας

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη «Ρενδία Λέξις»(Παιδική Σκηνή) θα παρουσιάσει το έργο του Γ. Ξανθούλη «Τύμπανο τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα» σε σκηνοθεσία Εύης Σιδέρη στις 10 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, στο πλαίσιο του 10 ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Το Τύμπανο και η Τρομπέτα, τα μικρά παιδιά της Ορχήστρας, ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν το τραγούδι της χαράς που χάθηκε και ξεχάστηκε από τους ανθρώπους έπειτα από μια φοβερή θεομηνία.

Με όπλο τους τα κόκκινα κουφέτα, πηγή δύναμης και αστείρευτης χαράς, ταξιδεύουν σε έναν κόσμο περίεργο και σκληρό.

Συναντούν τις εγγονές της Κοκκινοσκουφίτσας που αγαπούν μόνο το χρήμα, περνούν από την χώρα του Ήλιου που ζει κρυμμένος γιατί οι άνθρωποι δεν τον χρειάζονται πια, μπλέκονται σε περιπέτειες στη χώρα των Μηχανών, φτάνουν μέχρι την Πανσέληνο και το Μισοφέγγαρο που τα βλέπουν όλα από ψηλά και τελικά βρίσκουν τον μόνο άνθρωπο που θυμάται ακόμα το τραγούδι… μια γιαγιά που κεντάει και σιγοτραγουδά.

Κομμάτι, κομματάκι μαζεύουν το τραγούδι της αγάπης και προσπαθούν να ξαναφέρουν πίσω το χαμόγελο και την ελπίδα στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων.

Eισιτήρια: Είσοδος ελεύθερη.

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.nikaia-rentis.gov.gr

Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ.: 213 20 75 342, 213 20 04 810

Διεύθυνση: 

Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/09/2017 - 20:30