Πρωτομαγιά 2017 στο Δήμο Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνος

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος διοργανώνει και φέτος τριήμερες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς για μικρούς και μεγάλους και το πρόγραμμα ανά ημέρα έχει ως εξής:Πρόγραμμα Τριήμερων Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2017


Ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας διοργανώνει και φέτος τριήμερες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, για μικρούς και μεγάλους και το πρόγραμμα ανά ημέρα έχει ως εξής: 

• Σάββατο 29 Απριλίου - Πλ. Πατριάρχου και ώρα 20:00
 Έναρξη με τη Χορωδία της Κοινωφελούς Έπιχείρησης του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. 
 Μουσικά συγκροτήματα της πόλης μας με ρεπερτόριο έντεχνης και ροκ μουσικής.

• Κυριακή 30 Απριλίου - Πλ. Πατριάρχου και ώρα 21:00
 Ο Γιάννης Λέμπεσης με την ορχήστρα του "Λαϊκή Στράτα" πλαισιωμένος από την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Μαρία Σταφυλοπάτη υπογραμίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα ρεμπέτικα, παραδοσιακά, κλασικά αλλά και νεότερα λαϊκά τραγούδια που θα παρουσιάσουν με πολύ μεράκι και κέφι.

• Δευτέρα 1η Μαΐου - Πλ. Πατριάρχου και ώρα 20:30
 Τα συγκροτήματα ΣΕΛΑΣ και ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ με ηλεκτρονικό ελληνόφωνο ροκ,τραγούδια από την δισκογραφία τους καθώς και επιλεγμένες διασκευές.

Για τους μικρούς μας φίλους...
Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας
(παιδική χαρά, είσοδος από τον πεζόδρομο της Δεκελείας):

• Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 13:30 μ.μ. Θεατρική παράσταση «ΑΛΛΑΝΤΙΝ» 
Το πιο διάσημο παραμύθι της Ανατολής, βγαλμένο μέσα από τις ‘’Χίλιες και μία νύχτες’’. Ο Αλαντίν, το αγόρι με την χρυσή καρδιά, θα μας ταξιδέψει πάνω από το παραμύθι της Σεχραζάτ, συντροφιά με το πραγματικά μαγικό τζίνι του λυχναριού, όπου μέσα από τις απίστευτες περιπέτειες του, με μαγικές σπηλιές και μυστηριώδεις μάγους, ανακαλύπτει τελικά, τις πραγματικές αξίες της ζωής.Ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πολύ χορό και τραγούδι, υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα και παιχνίδια με μπαλόνια, μαγικά βιβλία, κρυμμένους θησαυρούς αλλά και άλλα πολλά παιχνίδια. Μια παράσταση, όπου η συμμετοχή των μικρών θεατών είναι καθοριστική. 

• Δευτέρα 1η Μαίου και ώρα 11:30 π.μ. 
- Διαδραστική θεατρική παράσταση «Ο Πινόκιο στο Σπίτι της Ελσας» Τα ράφια ενός παιχνιδάδικου έχουν αδειάσει και τα μόνα παιχνίδια που έχουν μείνει απούλητα είναι δύο κούκλες, μία ΠΙΝΟΚΙΟ και μια ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ. Όταν ο πωλητής κλείνει το κατάστημα οι κούκλες ζωντανεύουν. Μέσα από κωμικούς καβγάδες, που διαδέχονται ο ένας τον άλλον, το χορό, τα τραγούδια και τα παιχνίδια που ακολουθούν, οι δύο κούκλες προσπαθούν – η κάθε μία για τον εαυτό της – να αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους θεατές ώστε να καταφέρουν να αγοραστούν και να μεταφερθούν σε ένα κανονικό σπίτι. Έκεί θα συναντήσουν την πριγκίπισσα Έλσα και μαζί θα επικαλεστούν την συμμετοχή του κοινού, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας θεατές να σηκωθούν στην σκηνή, ναπαίξουν με μπαλόνια, κρυμμένους θησαυρούς και άλλα πολλά παιχνίδια και να καθορίσουν το τέλος της ιστορίας μας, παίζοντας και χορεύοντας με τους ηθοποιούς.
- Στη συνέχεια εικαστικό εργαστήρι κατασκευών από το Έικαστικό Έργαστήρι του Δήμου μας

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

 Πλ. Πατριάρχου

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/04/2017 - 20:00
30/04/2017 - 20:00
01/05/2017 - 20:00