Γιορτάζουμε το Πάσχα στο Μαρούσι – Όλη η πόλη μια οικογένεια

Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει και εφέτος τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, με προσκεκλημένους όλους τους συμπολίτες στο παραδοσιακό γλέντι που θα στηθεί στον Υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου (Λεωφόρος Κηφισίας 209), την 1η Μαΐου 2016 από τις 12:00 το μεσημέρι.


Όλοι μαζί ως μια μεγάλη παρέα και με χαρούμενη διάθεση θα απολαύσουμε το ψήσιμο του οβελία, τα πλούσια πασχαλινά εδέσματα, θα τσουγκρίσουμε το πασχαλινό κόκκινο αυγό, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε υπό του ήχους ζωντανής μουσικής.

Οι καλλιτέχνες Δέσποινα ΝτάσσιουΒασίλης Πάτσιος και Θεώνη Βελή θα ερμηνεύσουν νησιώτικα, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια με τη συμμετοχή του Δημήτρη Σούτα στο κλαρίνο, του Λευτέρη Μπουρνή στο βιολί, του Θανάση Πάτσιου στο πιάνο και τα πλήκτρα, του Αργύρη Ντίνα στο μπουζούκι, του Γιάννη Σεβαστόπουλου στη κιθάρα – λαούτο και του Θανάση Αιγινίτη στα κρουστά.

Τον τόνο της γιορτινής ημέρας θα δώσει ο ηθοποιός Βασίλης Παπαδόπουλος που  έχει την ευθύνη της παρουσίασης, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια  έχει  ο Γιώργος Υδραίος.

Το παραδοσιακό γλέντι θα διανθίσουν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και Ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Το «Πάσχα στο Μαρούσι» προσφέρεται δωρεάν για όλους, χωρίς να κοστίζει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο Αμαρουσίου, χάρη στις ευγενικές χορηγίες των παραγωγών που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου και των Τοπικών Επιχειρήσεων.  

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές την πιο Λαμπρή Γιορτή του Χρόνου! 

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου (Λεωφόρος Κηφισίας 209)

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/05/2016 - 12:00