Jazz for Kids στο Πολιτιστικό Πάρκο στην Κερατέα

Ένα πρωτοποριακό βιωματικό πρόγραμμα έρχεται στο Πολιτιστικό Πάρκο τις Κυριακές 05 Ιουνίου και 12 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, με μουσική, χορό και αυτοσχεδιασμό. 

Όλα βγάζουν ήχο! Το Jazz for Kids είναι ένα μουσικό παιχνίδι, ένα διαδραστικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για παιδιά και βασισμένο σε μελωδίες της jazz μουσικής, το οποίο συνδυάζει έννοιες όπως δράση – ρυθμός – οικολογία. Περιλαμβάνει αντικείμενα καθημερινής χρήσης που παράγουν ήχο και μπορούν να δημιουργήσουν ένα ρυθμικό αποτέλεσμα.

Μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, κρουστά από κουτάκια και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς! Δεν απαιτούνται γνώσεις μουσικής ή κάποιου μουσικού οργάνου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία! Όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκεί να βγάζουν ήχο! Τα αντικείμενα ανακυκλώνονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά.

τόχος είναι τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα, να αυτοσχεδιάσουν, να προσεγγίσουν τη μουσική αλλά και να μυηθούν στον κόσμο της jazz.

Ταυτόχρονα όμως είναι και μια ευκαιρία για να ευαισθητοποιηθούν μικροί και μεγάλοι σε λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον. Το Jazz for Kids έχει επιμεληθεί ο δεξιοτέχνης των κρουστών Αλέξανδρος Χρηστίδης, μαζί με τους Voyage Jazz Group.

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλέφωνο: 22990 42100

Διεύθυνση: 

Διεύθυνση Πολιτιστικού Πάρκου: 16ο χλμ. προέκταση Αττικής Οδού προς Λαύριο, Κερατέα

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος: 5€/άτομο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/06/2016 - 12:00
12/06/2016 - 12:00