Παγκόσμια ημέρα Ευχής

Μεγαλώνοντας, ξεχνάμε πολλά....ξεχνάμε εμπειρίες, ξεχνάμε πρόσωπα, ξεχνάμε ακόμα και τον εαυτό μας...το παιδί που ήταν κάποτε ο εαυτός μας...!

Στείλε ΚΜΕ στο 19059 (χρέωση μηνύματος 1,21 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, υπηρεσία εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Προσφέρω με την υποστήριξη Cosmote, Vodafone, Wind) και βοήθησε και εσύ να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών!

Ξεχνάμε πόσο δύσκολο είναι να ζεις σε ένα κόσμο φτιαγμένο για μεγάλους, πόσο δύσκολο είναι να μάθεις να διαβάζεις, να τρως μόνος σου...! Ξεχνάμε πόση ανάγκη έχουν τα παιδιά για ασφάλεια, ηρεμία αγάπη! Πόσο τρομακτικό είναι να χάνεσαι και να μην ξέρεις τι να κάνεις, να είσαι σε χέρια ανθρώπων πιο δυνατών από σένα και είτε επίτηδες είτε όχι, να σου κάνουν κακό!

Από μικροί μαθαίνουμε τη βία, την απόρριψη, το πόνο, το φόβο, την αρρώστια, την απελπισία. Όλοι εμείς, σε αυτό τον κόσμο που όλα προχωράνε γρήγορα, έχουμε εκτός από δικαιώματα και την υποχρέωση να προσέχουμε, να προστατεύουμε να προσφέρουμε αγάπη σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Γιατί τα παιδιά αυτά....που βλέπουμε στα φανάρια, στα νέα της τηλεόρασης, στα νοσοκομεία, στη γειτονιά μας, αλλά και στην τάξη των παιδιών μας...!

...όλα αυτά τα παιδιά του κόσμου μας ανήκουν...!

...και από τον τρόπο που τα φροντίζουμε, θα βγει ένα καλύτερο μέλλον και για τα δικά μας παιδιά!

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/04/2010 - 00:00