Το 2ο «Naoussa Santa Run»

Ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης διοργανώνουν τον 2ο «Naoussa Santa Run»απόστασης περίπου 1.500 μ. που θα διεξαχθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 το απόγευμα με αφετηρία την Πλατεία Καρατάσου.

Ο διεθνής θεσμός διεξήχθη πέρσι για πρώτη φορά με επιτυχία στη Νάουσα και συνεχίζεται και την φετινή χρονιά. Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη σε έναν αγώνα συμβολικού χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης. Η εκδήλωση θα διανθιστεί  με χριστουγεννιάτικα χάπενινγκς και πολλές εκπλήξεις.

Η εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία Καρατάσου και αφού διανύσει περίπου 1.500μ. σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Ο αγώνας είναι ανοικτός σε όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών είτε επιθυμούν να τρέξουν ή να περπατήσουν ντυμένοι απαραίτητα με στολή ή με σκούφο του Αϊ-Βασίλη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικός αριθμός και δίπλωμα συμμετοχής.

Η αναλυτική διαδρομή του φετινού αγώνα θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας (www.naoussa.gr) και την ιστοσελίδα του ΣΕΒΑΣ Νάουσας (www.sevasnaoussa.gr).

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νάουσας, (τηλ.: 23323 50338 & 50360), Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας (κ. Κων/νος Σακελλάρης), τηλ.: 6974 48197.

Διεύθυνση: 

στην Πλατεία Καρατάσου

Πόλη: 

Κόστος: 

Ένα σκουφί του Αγ Βασίλη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/12/2015 - 20:00