Λίγο πριν... τη «Βραδιά του Ερευνητή» στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τις δραστηριότητες και το έργο του στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, αλλά και των Υπολογιστικών Επιστημών. <--break->

Λίγες ημέρες πριν τη «Βραδιά του Ερευνητή 2015» και στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής αυτής γιορτής, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», θα φιλοξενήσει στους χώρους του μικρούς και μεγάλους, για να τους ξεναγήσει στον κόσμο της έρευνας και της επιστήμης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, 18 Σεπτεμβρίου, από τις 18.00 μέχρι 22.00, ένα πλούσιο πρόγραμμα από διαδραστικές δραστηριότητες, σεμινάρια, εργαστήρια, πειράματα, επιδείξεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη, ενώ οι μικροί καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Ο Υπολογιστής του Μέλλοντος» θα παρακολουθήσουν τη βράβευση των έργων τους. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ακολουθεί αναλυτικά.

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» είναι οργανισμός εποπτευόμενος από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας – Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 6875317,324 

www.athenarc.gr/researchers.night/
Πώς θα έρθετε στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»;

Kατεβάστε το αρχείο με το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/09/2015 - από τις 18:00 έως τις 22:00