Συμβολική προσπάθεια για τον καθαρισμό του βυθού της παραλίας Αμαρύνθου

Οι ομαδάρχες μας έχουν οργανώσει τις ομάδες δράσης του καθαρισμού του βυθού για την Κυριακή 31/05/2015. Ο Ποσειδώνας Βαγγέλης έχει ετοιμάσει τους βουτηχτές του, οι οποίοι νωρίς το πρωί στις 8:00 θα βρίσκονται ήδη στο βυθό, ο Οδυσσέας Νίκος υπεύθυνος για τα σκάφη περισυλλογής σκουπιδιών από θαλάσσης θα είναι δίπλα στους βουτηχτές, ενώ ο Απόλλωνας Νίκος θα περιμένει με την δικιά του ομάδα από ξηράς και θα παίρνει τα σκουπίδια για τον τελικό προορισμό τους!

Βέβαια ακόμη θα είναι και ο Ερμής μας ο Γιώργος οργανωτικός και υπεύθυνος επικοινωνίας μαζί με τον Προμήθεια Αντώνη από ξηράς. Η συμβολική αυτή προσπάθεια για τον καθαρισμό του βυθού της παραλίας της Αμαρύνθου έχει και υποστηριχτές....

Εκεί θα είναι οι Εστίες μας Σούλα και Ρούλα οι οποίες θα οργανώνουν παιδάκια να ζωγραφίσουν το θέμα του καθαρισμού και να δώσουν μια άλλη όψη του μηνύματος για ένα καθαρό περιβάλλον.

Μικροί φίλοι από το 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Αμαρύνθου αλλά και μικρότεροι του παιδικού σταθμού θα μας χαρίσουν όμορφες ζωγραφιές με θέμα τον καθαρισμό του βυθού και το περιβάλλον!

Στο παλιό σιντριβάνι στην πλατεία Αμαρύνθου στις 11:00 θα στηθεί ένα όμορφο εργαστήρι ζωγραφικής για μικρούς φίλους προκειμένου να μας γεμίσουν δημιουργίες για το πως φαντάζονται το καθαρισμό του βυθού, τις ομορφιές του, ένα καθαρότερο περιβάλλον, την χρησιμότητα του και εμάς μέσα σε αυτό....
 

info box

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/05/2015 - 08:00