Εκδήλωση για το βιβλίο Διακοπές στη βεράντα στο Οξυγόνο

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ της Ιωάννας Μπαμπέτα, με την ηθοποιό Σοφία Βούλγαρη

Τι κι αν έχετε ξεμείνει στην πόλη το καλοκαίρι; Τι κι αν όλοι oι φίλοι σας λείπουν διακοπές και νιώθετε μόνοι; Τι κι αν οι διακοπές σας περιορίζονται στα λίγα τετραγωνικά μιας βεράντας; Όσο βαρετό και αν ακούγεται αυτό, όλα ξαφνικά μπορεί να ανατραπούν!

Ελάτε να παρακολουθήσουμε την ιστορία του μικρού Δημήτρη που δε θα πάει φέτος διακοπές, αλλά δεν το βάζει κάτω καθώς κάνει μια καινούρια φίλη που και αυτή επίσης δε θα πάει διακοπές. Ελάτε να δούμε πώς με την κατάλληλη παρέα ακόμα και οι διακοπές στην πόλη μπορεί να γίνουν τον καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 8 Ιουνίου 2015). Είσοδος ελεύθερη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Οι διακοπές του καλοκαιριού έχουν ξεκινήσει. Η μαμά κι ο μπαμπάς είναι στη δουλειά, κι ο Δημήτρης στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά. Διακοπές στη βεράντα δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε ένα εννιάχρονο αγόρι. Όμως ένα πρωινό ο Δημήτρης κάτι παρατηρεί στην απέναντι πολυκατοικία. Ένα κορίτσι με μακριά μαλλιά ποτίζει τις γλάστρες. Τότε είναι που το καλοκαίρι αλλάζει. Η βεράντα μοιάζει με το καλύτερο μέρος του κόσμου για να περάσει κάποιος τις διακοπές του, ενώ τα κορναρίσματα και η φασαρία ακούγονται πλέον σαν μουσική.

 ****

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/06/2015 - 12:30