Διαγωνισμός για ένα ένα print με κορνίζα από την εταιρεία dinazaf.com

Tο pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εικονογράφο Dina Zafeiropoulou  δίνει την ευκαιρία σε  σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα print με κορνίζα από το e-shop dinazaf.com

Ο/ν νικητής/τρια θα διαλέξει ότι θέλει από τις κατηγορίες Art prints ή Kids world. ( εκτός απο τα Commission request)  και κατόπιν επικοινωνίας θα το στείλω σε αυτόν με μεταφορική.

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιος είναι ο τίτλος της εικονογράφησης με το σκυλάκι Δαλματίας και το κορίτσι;

α) Mia

ή

β) Luna

2) Κάνετε Like και στη σελίδα του dinazaf.com στο facebook:

https://www.facebook.com/people/Dinazafillustrations/100089760004900/

ή

Κάνετε Like και στη σελίδα του dinazaf.com στο instagram 

https://www.instagram.com/dinazaf.illustrations/

και που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η αποστολή του δώρου του/της θα γίνει με μεταφορική  αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Λίγα λόγια για το https://dinazaf.com/ :

Γειά σας, είμαι η Ντίνα Ζαφειροπούλου, Ελληνίδα εικονογράφος.

Θα χαρώ να εικονογραφήσω το πορτρέτο σας ή οποιονδήποτε επιθυμείτε, όπως φίλοι, οικογένεια, παιδί, μωρό, κατοικίδιο, δασκάλα, ήρωα ταινίας, κτλ.

Η έμπνευσή μου προέρχεται από την καθημερινή ζωή, τους ανθρώπους, τα χρώματα, τα αντικείμενα, τις ταινίες, τα όνειρα και από πράγματα που αγάπησα στην παιδική μου ηλικία.Προσπαθώ να βάζω όλη μου την αγάπη σε ό,τι δημιουργώ.

Στο e-shop μου θα  βρείτε prints για το παιδικό δωμάτιο και φυσικά για όλο το σπίτι και για κάθε αγαπημένο σας χώρο.

Web Site  https://dinazaf.com/

Facebook https://www.facebook.com/people/Dinazafillustrations/100089760004900/

instagram https://www.instagram.com/dinazaf.illustrations/

tiktok 
https://www.tiktok.com/@dinazaf.illustrations

Tηλέφωνο επικοινωνίας 6972191023

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.