Διαγωνισμός για μία δωροεπιταγή αξίας 60 ευρώ για χριστουγεννιάτικα είδη της επιλογής σας από το Epilegin.gr!

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με το epilegin.gr δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/η αναγνώστη/ια να κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 60 ευρώ για χριστουγεννιάτικα είδη της δικής του/της επιλογής!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα του Epilegin.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/Epilegin.gr

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

3)να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιο είναι o κωδικός του χριστουγεννιάτικου δέντρου Boston Slim 1,80 m ;

α) ΚΩΔΙΚΟΣ: XTRBOSTON-9 ;

              ή

β)  ΚΩΔΙΚΟΣ: XTRBOSTON-6 ;

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια  θα ειδοποιηθεί για το δώρο του/ της   τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) το   τηλ. επικοινωνίας του/της.

Λίγα λόγια για το Epilegin.gr :

«Η εταιρεία Επιλέγειν "Epilegin.gr" είναι εδραιωμένη στο χώρο των εποχιακών ειδών από το 1992, με προϊόντα υψηλής ποιότητας που διακρίνονται από τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Με δικές μας εισαγωγές και σε συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, καθώς και με την χρόνια εμπειρία στο χώρο, έχουμε πετύχει να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα αρίστης ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Επικοινωνία:

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στη Βουλιαγμένης 270Α, Αγ.Δημήτριος 17 343, Έξοδος Μετρό και πλησίον του Athens Metro Mall, ενώ το δεύτερο  κατάστημα βρίσκεται στη  Λεωφ. Μεσογείων 490, Αγία Παρασκευή, 15 342

τηλ: 210- 97 52 206 - 210 -97 58 010
fax: 210-97 52 206

e-mail: info@epilegin.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Κελγιάννη Λαμπρινή -Διαβατά Θεσσαλονίκης