Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Οι ναυαγοί» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Οι ναυαγοί» !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποια είναι η ημερομηνία έκδοσης του μυθιστορήματος «Οι ναυαγοί», που αναγράφεται στις πληροφορίες που βρίσκεται δίπλα από την περιγραφή του βιβλίου;

α) 21/7/2022 ;

ή

β) 6/7/2023 ;

2) Like στη σελίδα

των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

3) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν ο/η νικητής/ια  κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια κατοικεί εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου του/της θα γίνει με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του μυθιστορήματος: «Οι ναυαγοί»:

Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο των Ναυαγών, ημέρα Τρίτη, ώρα εννέα, η τηλεθέαση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σχεδόν όλη η Ιταλία, καρφωμένη στον τηλεοπτικό σταθμό Colpo Grosso, κάθισε επί τρεις ώρες να βλέπει πλάνα από τη ζωή των έξι παικτών στο νέο τους περιβάλλον. Λευκή άμμος, παρθένα νερά, καταγάλανα, εξωτικό τοπίο, κάπου πολύ μακριά από εκείνους και την καθημερινότητά τους, μακριά από φόρους, δάνεια, διατροφές κι υποχρεώσεις. Ένας γόνος διάσημης οικογένειας χωρίς ανέσεις, μία πρώην πρωταθλήτρια του σκι χωρίς φως και φαγητό, μία ξανθιά παρουσιάστρια με εντυπωσιακό ντεκολτέ, ένας γυμναστής-μαραθωνοδρόμος μακριά από την οικογένειά του, ένας έφηβος γκρινιάρης που σίγουρα θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη και μία σοβαρή δημοσιογράφος-ωρολογιακή βόμβα, που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, εντάξει, είναι μία όαση στο νεκρό τηλεοπτικό πεδίο της κρίσης, στις αδιάφορες ζωές τους.

Έξι παίκτες σε μία βραχονησίδα του Ινδικού Ωκεανού. Μία ομάδα παραγωγής στη Σομαλία. Στρατιές ιδιωτικών ντετέκτιβ στην Καραϊβική. Ένας διευθυντής προγράμματος χαμένος στο Κάιρο. Ένας φόνος στη Ρώμη. Μία περιπέτεια που ξεκινά μόλις κλείσει η τηλεόραση. Και κανείς δε θα γυρίσει ίδιος.

Θεματική Κατηγορία

ΚοινωνικόΘρίλερ - Περιπέτεια

Σειρά

Ελληνική λογοτεχνία

Είδος

Μυθιστόρημα

Ηλικία

18+

Σελίδες

280

ISBN

978-618-01-5036-0

 

Tιμή

 

14,94 ευρώ


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ -ΝΙΚΑΙΑ/ΑΤΤΙΚΗΣ