Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "ΜΑΒΚΑ: ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ"

To pamebolta.gr  σε συνεργασία με την feelgood entertainment δίνει την ευκαιρία σε 5 αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα για την πρεμιέρα (μεταγλωττισμένη) της ουκρανικής παιδικής ταινίας ΜΑΒΚΑ, ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ που θα γίνει Κυριακή 17/9 στις 12 στο Μαρουσι

Οι πέντε νικητές/ες θα πρέπει μόλις  δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Επίσης, θα πρέπει να βρίσκονται στις 11:30 μ.μ. στο μέρος που θα τους πούμε και να αναφέρουν το όνομά τους στην είσοδο του σινεμά για να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Λίγα λόγια για την ταινία που ξεκινά στους κινηματογράφους στις 21 Σεπτεμβρίου 

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αχανή δάση της Ουκρανίας κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο.

Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του - την ίδια την Πηγή της Ζωής - από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται.

Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η φιλήδονη Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό.

Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) — που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών.

Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

Σκηνοθεσία: Oleg Malamuzh, Oleksandra Ruban

Σενάριο: Yaroslav Voytseshek

Παραγωγοί: Iryna Kostyuk, Anna Eliseeva, Egor Olesov, Sergey Sozanovsky

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

  1. Μαροπούλου Μαριάννα  -Αθήνα
  2. ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΗΤΩ  ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
  3. Μαύρος Γιώργος  - Ιλιον_ΑΘηνα
  4. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ  -ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  5. Σωτηράκη Σοφία  -Περιστέρι