Διαγωνισμός για μια φουσκωτή κουλούρα θαλάσσης Nice Fleet XL Goa Blue για όλη την οικογένεια, από το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα  mysunshine.gr  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/η  αναγνώστη/ια  να κερδίσει μια φουσκωτή κουλούρα θαλάσσης Nice Fleet XL Goa Blue  για όλη την οικογένεια.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

 1) να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος mysunshine.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/mysunshine.gr/

ή εάν έχετε λογαριασμό στο instagram να κάνετε

follow στο: https://www.instagram.com/mysunshine_gr

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια θα λάβει το δώρο του/της με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου:

Αυτές οι κουλούρες θα σας χαλαρώσουν, θα σας διασκεδάσουν και θα σας κάνουν να απολαύσετε κάθε στιγμή σας στην παραλία ή στη πισίνα!

Το μεγάλο τους μέγεθος (διάμετρος 120εκ) θα σας χαρίσει την άνεση όταν ξαπλώνετε, να απολαύσετε την ηρεμία του νερού και να χαλαρώσετε και θα γίνουν το απαραίτητο και πιο αγαπημένο σας αξεσουάρ. 

Η άριστη ποιότητά τους από ανθεκτικό PVC, επιλεγμένο για την αντοχή και την ευελιξία, θα σας δώσει την σιγουριά της ασφάλειας και της σταθερότητας. Και στην περίπτωση...ατυχήματος, στην συσκευασία θα βρείτε  ένα μπάλωμα για να το επισκευάσετε  άμεσα και να μην χάσετε  λεπτό χωρίς αυτό!

Το τύπωμα και από τις 2 πλευρές θα σας ταξιδέψει σε τροπικά μέρη από όποια μεριά και αν το ρίξετε  στο νερό.

Είναι κατάλληλες για όλη την οικογένεια από 14 ετών και άνω.

Χαρακτηριστικά:

- Διάμετρος: 120εκ.
- Τύπωμα και από τις 2 μεριές.
- Κατάλληλο για ηλικίες από 14 ετών και άνω.
- Κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμο υλικό PVC, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς BPA.

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr:

Το  ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δημιουργήθηκε για να μοιραστεί τη δική του εμπειρία μέσα από έρευνα, μελέτη και πολλές δοκιμές μέχρι να καταλήξει σε πραγματικά αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα. Με στόχο να προσφέρει προϊόντα χρήσιμα, που αντέχουν σε αληθινές δοκιμασίες και παράλληλα κοντά στην ελληνική πραγματικότητα.

Το mysunshine.gr είναι περήφανο που μπορεί για κάθε ένα από τα προϊόντα του να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία του. Με την ασφάλεια πάντα να προηγείται, εισάγει προϊόντα έξυπνα, λειτουργικά, που καλύπτουν καθημερινές μας ανάγκες, με πρωτότυπο σχεδιασμό. Προϊόντα που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σα μια φωτεινή ηλιαχτίδα, αυτά είναι συνήθως τα αγαπημένα είδη στο mysunshine.gr, εκείνα που αγαπάτε κι εσείς τόσο πολύ!


Στοιχεία επικοινωνίας:
Mysunshine.gr
Αμφιπόλεως 11, τ.κ. 118 55,
Βοτανικός, πλησίον στάσης Μετρό Κεραμεικός, Αθήνα

τηλ.:210-34 22 583

e-mail :info@mysunshine.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές ειναι Υφαντοπούλου Μαρία - Αμπελώνας Λάρισας