Διαγωνισμός για ένα βιβλίο με κύβους με τον τίτλο: «Διαβάζω και παίζω με κύβους 4» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα βιβλίο με κύβους με τον τίτλο: «Διαβάζω και παίζω με κύβους 4»!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:
https://www.facebook.com/psichogios/

και Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν ο/η νικητής/ια είναι από την Αθήνα θα λάβει ο ίδιος/α το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ. 210- 36 18 654), διαφορετικά εάν είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα το λάβει  με courier,  αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το δώρο του διαγωνισμού:

Διαβάστε το βιβλιαράκι που θα βρείτε στο κουτί και τοποθετήστε µαζί µε το παιδί σας τους 10 κύβους, τον έναν πάνω στον άλλον, για να φτιάξετε έναν εντυπωσιακό πύργο! Το µικρό σας θα μάθει τα σχήµατα, τα φρούτα και τους αριθµούς, και θα ανακαλύψει πολλά αντικείμενα και ζώα του δάσους.

Ημερομηνία έκδοσης:

24 Σεπτεμβρίου 2020

Σειρά:

Αστέρι

Ηλικία:

0-2

ISBN:

978-618-01-3575-6


 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Αγούλα Στελλα - Θεσσαλονικη