Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει μία υδρόγειο σφαίρα Νο 5Φ - Πολιτική Με Φως από την εταιρεία ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΚΟΪΜΤΖΗΣ-Cosmic

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την  εταιρεία ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΚΟΪΜΤΖΗΣ Cosmic δίνει την ευκαιρία σε ένα  τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία υδρόγειο σφαίρα Νο 5Φ - Πολιτική Με Φως!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 1) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή λιανικής με Φ.Π.Α. από την συγκεκριμένη υδρόγειο σφαίρα Νο5 Φ – Πολιτική Με Φως!

α)15.00 ευρώ,  β) 35.50 ευρώ,  γ) 40.00 ευρώ

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο  νικητής  θα λάβει   το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου:

Εποπτικό όργανο, σφαιρικό αντικείμενο που αναπαριστά τη Γη και έχει στην επιφάνειά του χάρτη της Γης. Ο λόγος για την υδρόγειο σφαίρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στη δουλειά και φυσικά στο σχολείο.

Το pamebolta.gr επισκέφθηκε την εταιρεία ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΚΟΪΜΤΖΗΣ Cosmic στη Λεωφ.Πόρτο-Ράφτη 80 και όντας εντυπωσιασμένο από την βιτρίνα της που  είναι γεμάτη από υδρόγειες σφαίρες, σας προτείνει να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό του, προκειμένου να κερδίσετε  την Υδρόγειο Σφαίρα - Νο 5Φ - Πολιτική Με Φως !

Οι χαρτογραφήσεις των υδρογείων σφαιρών είναι πάντοτε ενημερωμένες για κάθε αλλαγή συνόρων. Εκτός από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα είναι ένα πολύ όμορφο δώρο για μικρούς και μεγάλους.

  • Χαρτογράφηση: Πολιτική / Γεωφυσική
  • Γλώσσα χάρτη: Ελληνική
  • Διάμετρος: 25 εκ.
  • Ύψος: 35.5 εκ.
  • Με Φως
  • Λαμπάκι: LED 2 watt
  • Πλαστική Βάση
  • Διαστάσεις κουτιού: 27.5 x 26.5 x 26.5 εκ.
  • Βάρος: 0.9 κιλά

Μία γνωριμία με την εταιρεία ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΚΟΪΜΤΖΗΣ Cosmic 

Η εταιρεία ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΚΟΪΜΤΖΗΣ Cosmic, ιδρύθηκε το 1951 και από τότε λειτουργεί έχοντας συνεχή ανοδική πορεία, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στην αγορά των Βαλκανίων και της Κύπρου. Δραστηριοποιείται στο χώρο των εποπτικών μέσων και των ειδών γραφείου. Οι υδρόγειες σφαίρες και οι χάρτες μας ενημερώνονται άμεσα ακολουθώντας πάντοτε τα τελευταία στοιχεία και τις αλλαγές που συντελούνται σε όλα τα κράτη του πλανήτη μας. Σ’αυτό συμβάλουν το άρτια ενημερωμένο επιστημονικό προσωπικό μας, καθώς και ο τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικός και μηχανολογικός εξοπλισμός μας. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τα είδη μας προτιμώνται απ’όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της χώρας.

Επικοινωνία:

Eταιρεία ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΚΟΪΜΤΖΗΣ Cosmic

Λεωφ.Πόρτο-Ράφτη 80,

19003 Μαρκόπουλο τηλ. 2299040210

e-mail: koimtziscosmic@yahoo.gr
 

Ωράριο: Παραλαβή από το κατάστημα Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00-13.00

http://koimtziscosmic.gr/eshop.php?menu=showContact

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια  είναι Ακασάνδρεϊ Ιρίνα- Ιωάννινα