Διαγωνισμός για 3 διπλά βραχιολάκια για τα AIDONAKIA HALLOWEEN

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με τα Αηδονάκια δίνει την ευκαιριά σε 3 τυχερούς να κερδίσουν απο ένα διπλό Ημερήσιο Βραχιολάκι Απεριόριστης Συμμετοχής .Οι νικητές κερδίζουν από 3 Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής – το ένα για το παιδί και το άλλο για τον ενήλικα συνοδό - (που το καθένα έχει κόστος/αξία 16,5 ευρώ) Το δώρο τους μπορούν να το εξαργυρώσουν απο 26/10  ως 3/11

Επισήμανση: Τα βραχιόλια δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και την Laser Tag Arena.

Λίγα λόγια για τα  AIDONAKIA HALLOWEEN

STOP THE PRESS!
 
Τροοομερρρά νέα! Τα μάθατε;
 
Οι φοβερές και τρομερές μάγισσες, η Άμπρα και η Κατάμπρα, μπήκαν μέσα στα Αηδονάκια στο Μαρούσι!
Τα Aidonakia πάθανε Halloween και σε περιμένουν για τον πιο απίθανο Trick or Treatχαμό!
 
Για δεύτερη χρονιά τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween, και νέες φανταστικές περιπέτειες!
 
Kids Haunted Adventure House
Haunted Train Fantasma
Τo Σπίτια των Μαγισσών, Άμπρα & Κατάμπρα
Ghost Laser Tag Arena

Θεµατοποίηση Halloween
Kids costume parties | Face painting
Trick or Treat events | Dj parties
 
Halloween Candy Alley
Halloween Event & Δράσεις
20 Παιχνίδια για όλη την οικογένεια
 
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
Στην Ελλάδα, το παιδικό Halloween γιορτάζεται στο πιο αγαπημένο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας της χώρας, το «Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι!
 
Το 2018 ήταν μόνο η αρχή... από 5 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου το πιο ανατρεπτικό Trick or Treat Party επιστρέφει στα Aidoanakia Halloween και σας προσκαλεί να μεταμφιεστείτε και να διασκεδάσετε στους ξέφρενους ρυθμούς της γιορτής του Halloween, με ξεναγούς τις φο-βε-ρές μάγισες, Άμπρα και Κατάμπρα!
 
Στα 5.500 τετραγωνικά μέτρα του Πάρκου έχει στηθεί νέο τρομερό σκηνικό, «ανατριχιαστικές» δράσεις, action games που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και νέα φανταστικά παιχνίδια με «Halloween» αισθητική!

Χαρούμενα φαντασματάκια, κολοκύθες, κεριά, μάγισσες, σκούπες, γλυκά και ένα σπίτι γεμάτο μυστήριο, θα εξάψουν την παιδική φαντασία! Οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν από το στοιχειωμένο σπίτι και εάν λύσουν τους γρίφους, θα πάρουν το τρένο-φάντασμα για να φτάσουν στην κοιλάδα με τις περιπλανώμενες ψυχές...
 
 
Οι μάγισσες Άμπρα και Κατάμπρα, το πρώτο παιδικό haunted adventure house, το µοναδικό τρένο haunted train fantasma, η συναρπαστική laser tag arena, 20 παιχνίδια κλασσικού Λούνα Παρκ, πολλές δράσεις και events, καλλιτεχνικά και δημιουργικά εργαστήρια που θα εξάψουν την παιδική φαντασία! Το Aidonakia Halloween αλλάζει το παιχνίδι και θα χαρίσει αμέτρητες στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους!
 
Έλα κι εσύ!
Έλα λέμε! ...και μη φοβάσαι!
 
 

Ghost Hunters Laser Tag Arena
 
Μικροί και μεγάλοι θα γίνουν «κυνηγοί φαντασμάτων» στη νέα πρωτοποριακή Ghost Hunters Laser Tag Arena που στήθηκε σε ειδική περιοχή με ύφος....Halloween!
Το Laser Tag είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι δράσης το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα. Γέλιο, δράση, αδρεναλίνη και ...φανταστικο-φαντασματο-κυνηγητό!

 
Τα Σπίτια των Μαγισσών, Άμπρα & Κατάμπρα 

Οι «Halloweeners» επισκέπτες μας θα λατρέψουν τα Σπίτια των Μαγισσών!
 Η Άμπρα και η Κατάμπρα μας υποδέχονται στα μυστηριώδη αλλά και χαρούμενα σπίτια τους και μας παρασύρουν στο μαγικό τους κόσμο, καθώς μας διηγούνται την παράδοση της γιορτής του Halloween.

Η Άμπρα και η Κατάμπρα θα μας περιμένουν στα Σπίτια τους
Παρασκευή: 17:00 - 21:00 και
Σάββατο & Κυριακή: 12:00 - 15:00 και 17:00 - 21:00

Τις ίδιες ημέρες και ώρες οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να μεταμορφωθούν με Halloween Face painting. 

 
Haunted Train Fantasma
 
Φέτος επίσης, στο Aidonakia Halloween έρχεται το νέο Haunted Train Fantasma. Ετοιμαστείτε για μια φανταστική διαδρομή που το γέλιο γίνεται ...ουρλιαχτό και ο φόβος διασκέδαση! Ένα μοναδικό ride για μικρούς και τολμηρούς μεγάλους!
 
Kids Haunted Adventure House

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα παιδικό στοιχειωµένο σπίτι γεµάτο µυστήριο και περιπέτεια! Με ηθοποιούς, έξυπνους γρίφους και ατµοσφαιρικό διάκοσµο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία πίσω από τον µύθο της γιορτής του Halloween και να ζήσουν µία ξεχωριστή εµπειρία!

 
Halloween Candy Alley
 
Και επειδή Halloween χωρίς γλυκά δεεεεν γίνεται, ετοιμάσαμε τη Halloween Candy Alley, μια μικρή γειτονιά γεμάτη ανατρεπτικά και παιχνδιάρικα γλυκά, γεύσεις και αρώµατα!
 
 
Τι όμως «γιορτάζουμε» και γιατί αυτές τις μέρες;
 
Η λέξη «Halloween» είναι συντομογραφία του «All Hallows Evening», δηλαδή της βραδιάς πριν από τη γιορτή των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου. Ο µύθος αναφέρει πως οι ψυχές των πεθαµένων περιπλανιούνται στη χώρα των ζωντανών περιμένοντας την αιώνια ανάπαυση. Στις μέρες μας η εξέλιξή της έφτασε σαν μια διασκεδαστική εμπειρία συμφιλίωσης με τον «άλλο κόσμο» και τα πνεύματα. Την ηµέρα του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου δηλαδή, οι ζωντανοί μεταμφιέζονται για να µην τους αναγνωρίσουν οι πεθαµένοι, που ίσως είχαν αδικήσει όσο αυτοί ήταν ζωντανοί και αφήνουν γλυκά στις πόρτες των σπιτιών τους για να τους ευχαριστήσουν.

Ειδικά στην Αμερική, το Halloween είναι µια γιορτή µε µαζική συµµετοχή που θυµίζει καρναβάλι και κάλαντα µαζί, και όπου ο φόβος δύσκολα ξεχωρίζει από το γέλιο και ο τρόµος από το ξεφάντωµα. Φωτισμένες κολοκύθες, ανθρώπινοι σκελετοί, χαρούμενα φαντάσματα, μάγισσες καβάλα σε σκούπες, κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους.


Το έθιμο του «trick or treat», θέλει τα μικρά παιδιά να μεταμφιέζονται και να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι, τραγουδώντας και μαζεύοντας γλυκά, για την ανάπαυση των ψυχών και θυμίζει πολύ τα δικά μας κάλαντα, όπου οι ευχές για καλή τύχη ανταλλάσσονται με «γλυκές απαιτήσεις».
 
Οι «φωτεινές κολοκύθες» και τα φαναράκια, που λέγονται «jack-o-lanterns», είναι αναπόσπαστο στοιχείο της γιορτής και χρησιμεύουν «για να διώχνουν μακριά τα κακά πνεύματα». Παραπέμπουν στην ιστορία του «ασώτου» και τσιγκούνη Τζακ, που μην έχοντας θέση ούτε στον παράδεισο ούτε στην κόλαση, τριγυρνά ψάχνοντας να βρει ένας μέρος να ξεκουραστεί.
 
H μεγαλύτερη κολοκύθα της ιστορίας βρέθηκε το 1993 και ζύγισε 380 κιλά. Ένας Αμερικανός, πρόλαβε και την μετέτρεψε από κολοκύθα σε φαναράκι, με μάτια, μύτη, στόμα κ.λπ. σε 24 μόλις δευτερόλεπτα!
 
Το πορτοκαλί και το μαύρο είναι τα «φαβορί» χρώματα της γιορτής.

Μασκαρεμένοι, κεφάτοι και με την καλύτερη διάθεση ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί μία Halloween εμπειρία στα Aidonakia Halloween!
 
 
Στα Αηδονάκια θα βρείτε φυσικά ΚΑΙ όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική Ρόδα, Καρουσέλ, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομος, ημιϋπαίθριος κλιματιζόμενος Παιδότοπος με παιχνιδοκατασκευή, Venture River, Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Πίστα Συγκρουόμενων, Τρενάκι, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, και πολλά άλλα.
 
 
Το «Αηδονάκια Play Town Cafe», πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει ποικιλία τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, ώστε όλοι, μικροί μεγάλοι, να μείνουν ικανοποιημένοι.
 
Και μην ξεχνάτε ότι στα «Αηδονάκια» μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.
 
 
 
Αυτό το Halloween η περιπέτεια έχει μόνο ΕΝΑΝ προορισμό!

Aidonakia Halloween
Μπες στη Μαγεία του!
Από 5 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου
Εσύ θα το χάσεις;

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
  2. ΓΡΙΒΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
  3. Κτενά Ροζίνα