Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου: «Η Κυρία Σιντορέ και η μουσική Ορθογραφία» και το 50φυλλο τετράδιό της κυρία Σιντορέ!

 

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Ίτανος δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν  ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Η Κυρία Σιντορέ και η μουσική Ορθογραφία» και το 50φυλλο τετράδιό της κυρίας Σιντορέ!

Οι νικητές   θα λάβουν   το δώρο τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το παιδικό βιβλίο «Η Κυρία Σιντορέ και η μουσική Ορθογραφία» των εκδόσεων Ίτανος:

Αχ, αυτοί οι κανόνες της ορθογραφίας...

Πόσα και πόσα παιδιά δεν έχουν ταλαιπωρήσει... Τώρα, όμως, βρέθηκε η λύση!

Η κυρία Σιντορέ, μια δασκάλα αλλιώτικη απ' τις άλλες, ήρθε με όπλο μια κιθάρα για να καταπολεμήσει την ανορθογραφία, αλλά και τη μαθητική ανία! Διαβάστε τις ιστορίες, ακούστε τα τραγούδια, παίξτε τα παιχνίδια αυτού του βιβλίου για να μάθετε διασκεδάζοντας και να διασκεδάσετε μαθαίνοντας.

Ένα βιβλίο για παιδιά του δημοτικού που είτε έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τους κανόνες της ορθογραφίας είτε χρειάζονται έναν εναλλακτικό τρόπο για να τους μάθουν.

Περιέχει CD με ένα τραγούδι για κάθε κανόνα της ορθογραφίας σε σύνθεση του Δημήτρη Βασμαρή.
Συγγραφέας: Μαρία Καριωτάκη
Εικονογράφηση: Άννα Χιλετζάκη
Σχήμα: 29 Χ 21
Σελίδες: 46
ISBN: 978-960-7549-77-8
Συνοδευτικό υλικό: CD
Τιμή: 14,91€
 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ -ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  2. Διαμαντή Χριστίνα - Περιστέρι