Κερδίστε 3 διπλά ημερήσια βραχιόλια για το Aidonakia Christmas Village

To pamebolta.gr σε συνεργασία με τα Αηδονάκια προσφέρει σε 3 τυχερούς από ένα διπλό ημερίσιο βραχιολάκι για παιδί και 1 για ενήλικο συνοδό για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ 

Τα ημερήσια βραχιόλια  ισχύουν για 1 παιδί και 1 συνοδό/ καθένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Σάββατο 30/12 έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα παιδιά και μπορούν να συμμετέχουν και στα 12 παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή : Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος και στα  Συγκρουόμενα- τα παιχνίδια αυτά δεν περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι ούτως ή άλλως)

Δίνουμε βραχιόλι και στο συνοδό γιατί μπορεί σε κάποιο παιχνίδι να θέλει να συνοδεύσει το παιδί του.

Λίγα λόγια για τα Aidonakia Christmas Village

Σκέφτεστε Χριστούγεννα; Αν ναι, ο προορισμός είναι ένας! Aidonakia Christmas Village στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι
 
Φέτος γιορτάζουν με
Πίστα Πατινάζ «Ice Rollers»
3D Mapping προβολές
& Πολλά Παιχνίδια!

25 Νοεμβρίου - 7 Ιανουαρίου
 
Η πιο μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο για 7η συνεχή χρονιά στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι! Τα λατρεμένα Αηδονάκια φορούν και φέτος τα «Χριστουγεννιάτικα» τους, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.
 
Στο Aidonakia Christmas Village φέτος θα τα βρείτε όλα!
 
Ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλά παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!


 
Πανοραμική ρόδα, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, roller coaster, ολοκαίνουργια πίστα πατινάζ «Ice Rollers», 3D mapping προβολές, σκανδαλιάρικα Ξωτικά, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, face painting και πολλές-πολλές ακόμη πρωτότυπες δράσεις.
 
Το πάρτι για την έναρξη της εορταστικής περιόδου θα γίνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα είναι συναρπαστικό!


 
Άπειρα φωτεινά αστέρια θα στολίσουν τον ουρανό του Aidonakia Christmas Village και ένα μεγάλο δέντρο γεμάτο λαμπάκια και δώρα θα φωτίζει το πάρκο. Διαδραστικά παιχνίδια σε φαντασμαγορικό 3D mapping περιβάλλον, face painting, διαγωνισμοί και πειραχτήρια Ξωτικά που θα παρασύρουν σε ατέλειωτο χορό μικρούς και μεγάλους!
 

 

Φέτος, στο Aidonakia Christmas Village, θα ζωντανέψει για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια σας η θεατρική παράσταση «Το μαγικό ρολόι των Χριστουγέννων» με 3D mapping προβολή! Συναρπαστικές εικόνες & 3D γραφικά θα σας μαγέψουν και θα σας ταξιδέψουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν παραστάσεων.
 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι

  1. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  2. κρητικακη νικολετα
  3. Μαρίνος Γιώργος 

τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα Ταμείο.
Θα πρέπει να πείτε το όνομα σας και ότι έχετε πρόσκληση από το Pamebolta.gr στην συνέχεια να πιστοποιήσετε με την ταυτότητα σας για να πάρετε το βραχιόλι.