Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του παιδικού χριστουγεννιάτικου βιβλίου: «Τρίγωνα Κάλαντα».

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Πορφύρα δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού χριστουγεννιάτικου  βιβλίου: «Τρίγωνα Κάλαντα».

Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομα τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το μήνυμα της αγάπης αγκαλιάζει όλη την πλάση. Τα σπίτια ντύνονται τα γιορτινά τους και ευωδιάζουν από τις λογιών-λογιών λιχουδιές. Στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου το λαμπερό αστέρι στραφταλίζει, ουράνιο σημάδι για όλους τους ανθρώπους πως ο Θεός κράτησε την υπόσχεση του και έστειλε το Σωτήρα του κόσμου.

Κάπου εκεί ανάμεσα στα δώρα ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο βιβλίο με παιχνίδια, εορταστικές δραστηριότητες και αυτοκόλλητα, για παιδιά του Δημοτικού. Μέσα από τις σελίδες του ξεπετιούνται έθιμα του τόπου μας και της πλούσιας Χριστιανικής μας παράδοσης.

Ελάτε, να μάθουμε για το σαρανταήμερο της προετοιμασίας μέχρι τα Χριστούγεννα, να ανακαλύψουμε τις νηστίσιμες νοστιμιές και να διαβάσουμε ιστορίες του εορταστικού δωδεκαημέρου.

Κι όλα αυτά με τρόπο διασκεδαστικό, με πολλά παιχνίδια γνώσης και μνήμης, ζωγραφική, σταυρόλεξα, σπαζοκεφαλιές, κρυπτόλεξα και αυτοκόλλητα. Και μη ξεχάσετε τα τρίγωνα σας γιατί το βιβλίο μας είναι στολισμένο με πολλά παραδοσιακά κάλαντα!

 

Συγγραφείς:Πηνελόπη & Μαρία Μωραΐτου
Εικονογράφηση: Πέγκυ Φούρκα
Εκδόσεις: Πορφύρα
Λιανική τιμή: 7,50€

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ( N.MΟΥΔΑΝΙΑ)
  2. ΛΕΜΟΥΖΗ ΖΩΗ( ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)