Κερδίστε ένα σετ «Ενυδρείο Φυσαλίδα Aqua Dragons & Sea Friends» από το CaelesteShop.gr

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το CaelesteShop.gr δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να  κερδίσει ένα  σετ «Ενυδρείο Φυσαλίδα Aqua Dragons & Sea Friends». 

 
Ο  νικητής  θα παραλάβει  το δώρο του  με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομα του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος συμμετοχή στο διαγωνισμό, είναι να κάνει Like στη σελίδα του CaelesteShop.gr στο facebook: https://www.facebook.com/CaelesteShop/ και στο 
 
Τα Aqua Dragons ή με την επιστημονική τους ονομασία Artemia Salina, υπήρχαν στη Γη για τουλάχιστον 200 εκατομμύρια χρόνια, αν όχι περισσότερο. Οι παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν απολιθώματα των Artemia της Ιουρασικής και Τριαδικής περιόδου, τα οποία επιβεβαιώνουν ότι τα λεπτεπίλεπτα και μικρά Aqua Dragons ήταν ζωντανά και κολυμπούσαν και τότε, όπως ακριβώς και σήμερα. 
Έχουν προσαρμοστεί τόσο καλά στο περιβάλλον του αλμυρού νερού των λιμνών και των θαλασσών, που έχουν επιβιώσει σε περιόδους μαζικής εξαφάνισης χωρίς να εξελίσσονται, χάρη στην ικανότητά τους να αναπαράγονται με πέντε διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο ζουν. Φροντίζοντας τα Aqua Dragons σας, θα τα δείτε να τρώνε, να παίζουν, να αναπτύσσονται και να διαφαίνονται διαφορές μεταξύ αρσενικών και θηλυκών, ακόμα και να αναπαράγονται. Το σετ «Ενυδρείο Φυσαλίδα Aqua Dragons & Sea Friends» διαθέτει ειδική αντλία που δημιουργεί φυσαλίδες μέσα στο νερό για ακόμη περισσότερη διασκέδαση, ενώ περιλαμβάνει και όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε (εκτός από το νερό που θα προσθέσετε εσείς).
 
 
 
* Kάντε Δωρεάν "download" την νέα εφαρμογή του παιχνιδιού, για android και iPhone, χαρίζοντας στους μικρούς μας φίλους ακόμη περισσότερες ώρες παιχνιδιού.
 
 
Περιλαμβάνει:
 
• Πολύχρωμο ενυδρείο Sea Friends (θαλάσσιων φίλων) με αντλία για φυσαλίδες και καπάκι
• Αυγά
• Τροφή
• Κουτάλι φαγητού
• Οδηγίες και Βιβλίο Δραστηριοτήτων
 Τέλος όλα τα προϊόντα θα τα  βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του CaelesteShop.gr: http://www.caelesteshop.gr/
 

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι η Σεφερλή Μαρίνα