Η Μαγική Πόρτα της Αγάπης

Το βιβλίο για παιδιά του Σωτήρη Τερζή περιέχει συµβουλευτική για γονείς και παιδιά από τη Σχολική Ψυχολόγο Ιωάννα Διαµαντοπούλου, σχετικά με το θέμα της υποδοχής του νέου μέλους της οικογένειας.

Το βιβλίο

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν µία πόρτα. Μία πόρτα µαγική. Μία πόρτα µαγική σε σχήµα καρδιάς. Η πόρτα αυτή οδηγούσε στο δωµάτιο της Αγάπης. Κάθε φορά που η Αγάπη ήταν χαρούµενη, η πόρτα µεγάλωνε και µεγάλωνε και µεγάλωνε τόσο πολύ, ώστε χωρούσε στο δωµάτιό της ακόµα και τους γίγαντες των παραµυθιών. Κάθε φορά, όµως, που ήταν λυπηµένη, η πόρτα µίκραινε και µίκραινε και όλο µίκραινε, µέχρι που γινόταν τόοοσο µικρούλα όσο µια πόρτα ποντικότρυπας…

Η ιστορία της Αγάπης και της νεογέννητης αδερφής της αποτελεί µία τρυφερή αφήγηση για την ιδιαίτερη σχέση των γονιών µε το πρώτο παιδί, τη διαµοίραση και τη διεύρυνση της οικογενειακής αγάπης, µε την έλευση του δεύτερου παιδιού.

Ο Συγγραφέας
Ο Σωτήρης Τερζής γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας) και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών με ειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και στην Οικουμενική Θεολογία (Α.Π.Θ.). Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό, Λιάνα Αργυρίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Ελίνα και τη Δέσποινα. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Η συγγραφική δραστηριότητά του ξεκίνησε με την έκδοση της ιστορικής μελέτης «Παρακολουθώντας τα τραίνα της Τελικής Λύσης, οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης και ο Μητροπολίτης Γεννάδιος Αλεξιάδης» και συνεχίστηκε με το παιδικό παραμύθι «Ο Κουνελοπατίνης στη Γειτονιά Χωρίς Κανόνες», με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια. «Η Μαγική Πόρτα της Aγάπης» αποτελεί το τρίτο του  έργο.


Τίτλος: Η Μαγική Πόρτα της Αγάπης
Συγγραφέας: Σωτήρης Τερζής
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10 ευρώ
Σελίδες: 30

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις iWrite

Συγγραφέας: 

Σωτήρης Τερζή