Ήρθε η ώρα για χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

Για τούτες τις γιορτινές ημέρες το pamebolta.gr σας προτείνει χριστουγεννιάτικες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα μόνοι σας ή  μαζί με την οικογένεια ώστε να τα στολίσετε το σπίτι σας ή να τις κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας.

Βαζάκια με νερό ή baby oil, χιόνι, χρυσόσκονη και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. 

Πάρτε ένα παλιό βαζάκι που έχετε σπίτι σας, γεμίστε το με ότι σας αρέσει, κολλήστε στο καπάκι του βάζου το διακοσμητικό σας και κλείστε το καλά. Αναποδογυρίστε το βαζάκι  σας και είναι έτοιμο το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό σας.

 

Στολίδια από παλιές λάμπες. 

Μπορείτε να πάρετε τις παλιές σας λάμπες  και να τις βάψετε με ότι χρυσόσκονη σας αρέσει. Έπειτα να τις κάνετε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σας ή να τις βάλετε διακοσμητικές σε ένα βάζο.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτόνι και σπάγκο. 

Πάρτε πράσινο ή άσπρο σπάγκο, τυλίξτε τον γύρω από ένα χάρτινο κώνο, απλώστε με ένα πινελάκι απλή κόλλα UHU υγρή. Μόλις στεγνώσει τραβήξτε το χαρτόνι και τοποθετήστε ένα ψεύτικο ρεσό. Το κηροπήγιο σας είναι έτοιμο.

Υπέροχα κηροπήγια με κρασοπότηρα. 


Πάρτε  ένα κρασοπότηρο, γεμίστε το με ότι σας αρέσει (χιόνι, λουλούδια γκι, μπάλες κ.λ.π.), κλείστε με μια χάρτινη τάπα την οποία θα κόψετε εσείς στο σχήμα του ποτηριού σας. Γυρίστε ανάποδα, τοποθετήστε ένα κερί και είναι έτοιμο το διακοσμητικό σας.